sic! napisał(a):Ma ktoś może link, albo mógłby zuploadować alphę 1154 ? Bardzo bym prosił bo ściągnąłem jedną, ale nie ma w niej plików bat i nie mogę uruchomić. Jakby co proszę o linki na PW, albo tu jeśli można.
sic! napisał(a):Właśnie stąd ściągałem i nie ma w folderze plików bat. jest specjalny launcher w którym wybieram gdzie chcę grać, ale kiedy poziom się ładuje gra wywala do pulpitu. Inne alphy chodzą dobrze, a na tej mi zależy najbardziej :/
Elvis Scatter napisał(a):sic! napisał(a):Właśnie stąd ściągałem i nie ma w folderze plików bat. jest specjalny launcher w którym wybieram gdzie chcę grać, ale kiedy poziom się ładuje gra wywala do pulpitu. Inne alphy chodzą dobrze, a na tej mi zależy najbardziej :/
Zagraj sobie w wersję 1154. Na pewno się uruchomi.
sic! napisał(a):Zagraj sobie w wersję 1154. Na pewno się uruchomi.
sic! napisał(a):Problem w tym, że przejrzałem cały temat i tylko ten link zdaje się działać. Z torrentów ściągać nie mogę więc co tu poradzić teraz :/ Strasznie mi zależy na tej alphie.
sic! napisał(a):Dzięki, ale z linków które podałeś alphe ściągałem (te w dwóch partach) i w niej nie ma żadnych batów, jedynie jakiś lewy launcher. No i nie mogę jej uruchomić.
Dlatego poszukuję czystej alphy, bez żadnych modyfikacji.
Powróć do S.T.A.L.K.E.R. Dream
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość