Na początek witam wszystkich Stalkerów!
W Stalkera pogrywam od 2 dni i muszę przyznać że gra fajna, ale ma troszeczkę bugów. Dotarłem do Baru i dostałem zlecenie dostania się do labolatorium X18 i wykradzenia dokumentów. Poszedłem tam przez jakiś długi tunel nad ziemią, ubiłem parunastu bandytów i poszłem o piętro niżej tunelem. Tam poubijałem paru ostatnich i w ten sposób skosiłem wszystkich. Wcześniej zabiłem pewnego gościa ( w misji gdzie miałem uratować gościa z celi ) i zarąbałem mu klucz. No i podchodzę do drzwi od X18. uchylone... dziab nożykiem i otwarte. Delektuję się następną lokacją. Doszłem do Bossa - szlag mnie trafia, coś trzyma drzwi a ja nic nie widzę... Nauczony doświadczeniem rzucam po lokacji granatami, a nuż jakieś przejście i... coś zabiłem. Boss. Przerywnik i wracam. Ubiłem jeszcze wojskowców w laboratorium. Wychodzę, spodziewam się ostrej nawalanki... nic. A i w zadaniach mam lukę. Mam znaleźć wejście do X18. No ale panie drogi, ja tam byłem...
I teraz pytanie - co zrobiłem źle że nie zaliczyło mi tego podzadania??? Poszę o odpowiedź krok po kroku, nie samo odsyłanie na inne strony