[error]Expression : hFile>0
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 106
[error]Description : f:\gry\stalker\gra\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\
- Kod: Zaznacz wszystko
f:\gry\stalker\gra\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\
stasork napisał(a):Jak już powiedziałem gra jest oryginalna!
Gra chodzi bardzo dobrze nawet z taką ilością RAM.
Ma ktoś jakiekolwiek pomysły? Pisałem już do wydawnictwa ale odpisali (kiedy miałem jeszcze wersje 1.003 - wtedy ten sam problem występował) że problem rozwiąże patch 1.004. Oczywiście nie rozwiązuje. Potem w błogiej nadziei została spaczowana do 1.005 ale problem cały czas występuje.
Moje pytanie jest proste: zna ktoś rozwiązanie problemu czy nie.
Po nie zamierzam prowadzić dyskusji typy : "na pewno chcesz grać?".
stasork napisał(a):Gra chodziła mi bardzo dobrze bez żadnych uchybień od normy. Gra chodziła przez cały czas normalnie.
Jak ktoś zna jakiekolwiek rozwiązanie lub przyczyne to byłbym wdzięczny.
Mam takiego lapka i już. Nie zmienie go, nie dam mu innej karty graficznej czy RAMu. Jak grałem cały czas na prawie maxymalnych ustawieniach graficznych to chyba dobrze, cyż nie?
Chce się tylko dowiedziec czy znacie rozwiązanie takiego oto problemu.
stasork napisał(a):Wersja 1.0 - ten sam problem
1,003 - jak wyżej
1,005 - jak wyżej
Nie za bardzo rozumiem pytania "jak zainstalowałem poprawki". Moją naturalną odpowiedzią jest, że "normalnie". Ściągnąłem, zainstalowałem... sam nie wiem co mam napisać. Mógłbyś bardziej sprecyzować pytanie.
stasork napisał(a):W ktatalogu z grą nie znajduje się taki folder... wiem że to dość dziwne
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości