O, o, o teraz ja, teraz ja
No to teraz usiądźcie, jak siedzicie to się wyluzujcie bo będzie trochę trwało, przeczytanie rzecz jasna
Keldorn WistBlade ?
Prawdziwy fan RPG (tych z rzutem izometrycznym) powinien od razu zajarzyć Keldorn`a czyli Palladyna Keldorn`a Firecram`a, ogólnie spoko ziom i całkiem dobry kosiarz (Krasomir)
Spytacie dlaczego on, a bo tak, dlatego że kolo ma większość cech wspólnych ze mną, nawet tych trochę nie pasujących do Palladyna. Nie powiem kiedyś nicki miałem po prostu od nazwiska czy imienia lub jakiś tam misz-masz ale po zagraniu i przestudiowaniu Baldur`s Gate II zrozumiałem że przedstawiona tam postać jest do mnie łudząco podobna, charakter zawzięty ale dobry i honorowy do bólu, trzeba ze mną trochę pobyć aby się przekonać no bo jak tutaj miałbym Wam się pokazać. WistBlade jest już moim twórczym wytworem pokręconej wyobraźni, wzięło się to po przeczytaniu kilku opowiadań z serii Forgotten Realms, podobne nosiła jakaś wojowniczka efów czy coś tam, ale wracają do mnie, WistBlade można tłumaczyć w dowolny sposób, nawet jako "świst miecza" miało po prostu klimatycznie pasować do imienia i klasy postaci. Wierzcie bądź nie ale to prawda.
No to chyba tyle
Bo o mnie można by napisać całkiem sporą księgę.