Dobra, ściągłem tą wersję. O dziwo, jaka jedna z nielicznych nie sprawiła kłopotów (czytaj: nie wyłączyła się przy rozmowie z kimkolwiek, wyjściu z bunkra, strzale, rozmowie nt. zadań pobocznych czy wczytywaniu save'a), o co sam się dziwie. Ogólnie fajnie, ciekawe odgłosy chodzenia po trawie, burzy itp. Klimatyczny podkład w nocy (takie sporadyczne krzyki), czy ogólne dźwięki. Ale teraz czas na wady/błędy:
>pojazdy są niezniszczalne; cały posterunek wojska pod mostem w Kordonie załatwiłem tak, że staranowałem trzech BTR-em, który stał przy bunkrze Sida, a resztę wystrzelałem z pistoletu, siedząc bezpiecznie w środku;
>z każdym załadowaniem samochody podskakuja do góry i wiszą w powietrzu (
obrazek). Jak tylko je dotknę spadaja na ziemię i często tak podskakują, że w końcu mnie zabijają.
>pojazdy są nieco zbyt "niesterowne". Jak jechałem KAMAZ-em w kierunku przejścia na Wysypisko, napotkałem dość dużą grupę bandytów. Chciałem ich porozjeżdżać, a nieco gwałtowniejsza ewolucja skończyła się
nabiciem ciężarówki na drzewo!
>tekst rozmowy do snu jest po angielsku.
http://www.stalkerpbf.jun.pl"A prawda jest jedna - Polska wiecznie będzie trwać!
I nigdy nie zginie, póki żyjesz Ty i ja
To sprawa honoru, to sprawa życia każdego z nas
I nie ma odwrotu - jesteś z nami lub przeciwko nam!"