Canarino napisał(a): Kupiłem już grę, ale jednej rzeczy się boję. Ty grasz w 1440p a widzę, że gra wymaga dość mocnego procesora. Tymczasem w 1440p procesor ma mniejszy wpływ na wydajność niż w 1080p. W 1080p procesor ma dużo większe znaczenie. Ja w 1440p nie zagram bo mam monitor w full HD. To niby nie logiczne, ale mam nadzieję że się nie okaże że mój procesor Ryzen 5 5600 w 1080p nie wyrobi podczas gdy w 1440p spokojnie dałby radę, ale karta graficzna byłaby jedynie trochę bardziej obciążona
Canarino napisał(a):Ty grasz w 1440p a widzę, że gra wymaga dość mocnego procesora. Tymczasem w 1440p procesor ma mniejszy wpływ na wydajność niż w 1080p. W 1080p procesor ma dużo większe znaczenie. Ja w 1440p nie zagram bo mam monitor w full HD. To niby nie logiczne, ale mam nadzieję że się nie okaże że mój procesor Ryzen 5 5600 w 1080p nie wyrobi podczas gdy w 1440p spokojnie dałby radę, ale karta graficzna byłaby jedynie trochę bardziej obciążona
Adam napisał(a):aby grać na swojej NVIDII GeForce RTX 3050. Domyślam się, że trzeba zmienić felerny procek
Upewnijcie się, że usługa systemowa GameInput Service jest przełączona w tryb uruchomienia "Ręczny" w usługach systemu Windows.
Po tym zabiegu pad od Xboxa jest poprawnie wykrywany.
Dawid0ss napisał(a):1. Minus za brak binda na latarkę. Po kiego grzyba muszę zaglądać pod TAB za każdym razie. Macie na to jakieś rozwiązanie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości