Dzięki wielkie, ściągnąłem, ale niestety sprawdzę później, ponieważ teraz muszę napisać referat z fizyki (przez cały tydzień mi się nie chciało, a na jutro to mam
). Mylić się rzecz ludzka (wiem, bo sam za mój błąd pewnie zostane jutro zlinczowany w szkole
.
EDIT: ściągnąłem plik, nałożyłem na to Dream Mod oraz Repair Mod (oba w wersji pl), pliki z mutantami przełożyłem do tych folderów, które podałeś na poprzedniej stronie (w pliku z mutantami nie było folderu
config, czy
textures), ale poskutkowało to takim błędem:
FATAL ERROR
[error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
[error]Function : CALifeSpawnRegistry::load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp
[error]Line : 167
[error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!
EDIT: A teraz jeszcze ciekawsza rzecz.
Otóż, próbowałem dodać mutanty, ale zawsze skutkowało to crashem, więc postanowiłem na razie dać sobie z tym spokój. Do gamedaty wrzuciłem folder
sounds z moda RAW, oraz minimody: Dream Mod, Repair Mod oraz poprawiający pozycję broni na ekranie. Po rozmowie z Wilkiem miałem crash, a w pliku
logs nie było żadnego FATAL ERROR. So... Zrobiłem re-instal S.T.A.L.K.E.R.-a, a do
gamedaty wrzuciłem tylko podane wcześniej minimody. Mimo to, i tak po rozmowie z Wilkiem (po rozmowie zresztą z kimkolwiek poza Sidem) dostaję crasha, a nie mam do tego żadnego loga.