A jaką macie obsługę szturmowcem w karabinie STG 44? AKS 74 Kobra? AKM? ja szturmowcem w AKM mam mierną ale np AKM powinności już ma dobrą jak i wolności... Steyr ma średnią, L85a2 ma średnią, Sako, AK-47, AKMS ma dobrą czyli chyba w normie... Co do kombinezonów to w berylu miałem dobrą i podobnie w bułacie z tego co pamiętam SEVA ma mierną. Zacząłem grę szturmowcem, później zmieniłem na zwiadowce ale ostatecznie wróciłem do szturmowca... Zwracajcie też uwagę jaki typ broni to jest czy zwykła czy zmodernizowana bo przy AKM jest różnica...
Tak czy siak uważam że szturm powinien mieć dobrą obsługę we wszystkich karabinach z rodziny AK...
Mavear napisał(a):Próbowałem już i nic,oglądałem na youtube gameplay snajperem i koleś miał obsługę pancerzy taką jak ma być.Więc to coś u mnie.Teraz pytanie jak to naprawić
Najlepiej skopiować jeszcze raz pliki szturmowca od broni i pancerzy i ich opisy, ale będzie chyba z tym trochę pier*******:) Więc zrób tak jak ktoś tutaj wspominał przeładuj na inna klasę i spowrotem w pożądaną a i możesz jeszcze porównać sobie pliki z tymi co masz w folderze class_diversity/configs/weapons do tych co masz w folderze gamedata/configs/weapons - czyli te z których aktualnie korzysta Mizeria