Pamiętacie tego typka na youtube co pokazywał jak się malować? A pamiętacie jaki dostał lincz w komentarzach mimo, że nic nikomu nie zrobił złego? No także możliwe, że twój "przyszły kolega" był nękany i dlatego pewnie Polski nie znosi, więc trochę go rozumiem. To wy ku*wa Polacy, ch*j z wami Chociaż mogę się mylić, bo ja go nie znam rzecz jasna i może nienawidzi Polski bo tak (w sumie jak ja )PRZEMEK ŁOWCA napisał(a):[...] a co najważniejsze obrażanie Polski już tak.
Pangia napisał(a):„świat zawsze idzie w złą stronę”… A może po prostu normalni, zdroworozsądkowo myślący ludzie do niego nie przystają?
ThaiWarrior napisał(a):Jedynie normy społeczne, uwarunkowane kulturowo by zapewnić funkcjonowanie społeczeństw, trzymają nas w ryzach?
Józio napisał(a):No także możliwe, że twój "przyszły kolega" był nękany i dlatego pewnie Polski nie znosi [...]
Józio napisał(a):może nienawidzi Polski bo tak (w sumie jak ja )
Józio napisał(a):Pamiętacie tego typka na youtube co pokazywał jak się malować? A pamiętacie jaki dostał lincz w komentarzach mimo, że nic nikomu nie zrobił złego?
Universal napisał(a):Polak, który deklaruje nienawiść do Polski to jak parchaty zbity pies srający na poboczu, który desperacko szczeka o atencję i ma kompleksy.
Józio napisał(a): A tak na serio to przyznaje się, że źle dobrałem słowa. Ja jestem patriotą (i się nie wstydzę o tym pisać jak niektórzy z was ch*je), ale po prostu czuję nie smak do Polski, nie powiem czemu, bo nie mam ochoty o tym pisać.
Jeżeli dobrze mi się wydaje, to nie czujesz niesmaku do Polski (Do kultury, historii, języka?), tylko do działań politycznych naszych ukochanych władz. No i może do tej części narodu, która została wykastrowana z inteligencji przez kilka ostatnich dekad.
trolololo napisał(a):Jest jedna rzecz która mnie wpienia bardziej od turbosłowiaństwa. Jest to neonazizm i usprawiedliwianie Niemców.
Leo0502 napisał(a):Usprawiedliwianie Niemców pojawieniem się tajemniczego narodu Nazistów z kosmosu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości