Uśmiejecie się wszyscy, z kilku powodów. Przygodę z grą zaczynam dopiero. Tzn. zaczynałem raz czy dwa Cień Czarnobyla, ale przerwa w grze była taka że nic nie pamiętałem i musiałem od nowa. Mam wszystkie 3 części zakupione legalnie, ale czasu brakowało i wciąż brakuje, nie jestem nastolatkiem, ponad 40 na karku. I nagle na tym forum znalazłem mod Autumn Aurora. Gra zainstalowana, myślę sobie zainstaluje a co! W końcu nie jestem ostatnia noga z instalacji programów, a w koncu gra moze wyglądać ładniej a i ja najsłabszego kompa nie mam. Choć instalowanie modów na Doom 3 mocno tę moją wiarę w moje umiejętności naderwało. Więc zainstalowałem sobie AA mod i nawet udało mi się zainstalować kinowe spolszczenie. Odpalam, robię to co na początku Cienia się robi i.... nie wiem gdzie iść, co robić...Godzinę albo dwie czasu rzeczywistego gry spędziłem na łażeniu od bramki do bramki, odwiedzając wszystkie budynki, szukając CZEGOKOLWIEK, zdobyłem i broń, i naboje, parę razy zastrzelili mnie wojskowi, zanim... dotarłem do handlarza na skraju który dał mi pierwsze zadanie...W org. jakoś tak samo się trafiało do niego, w modzie nie. I wiecie jak bardzo doceniłem moda? nie za swoją głupotę że nie poszukałem handlarza od razu, ale nałaziłem się po zonie i zobaczyłem ten skok jakościowy jeśli idzie o grafe. Niby nie grałem wiele w org, ale na tyle aby zgubić się na samym początku
)) Masakra... Jeśli ktoś też się zgubił na początku niech napisze, nie będę się czuł jak debil sam
PP