KOSHI napisał(a):Wracam sobie dziś od teściów, nie szarżuje, nagle jeb, biała beemwica mi naku*wia długimi jak poje*ana, po czym mija mnie trąbiąc. No ch*j, pewnie jakiś debil, srał go pies, jadę dalej. Za chwilę następny, wali długimi, włącza i wyłącza światła. ku*wa pięknie, pewnie oświetlenie je*ło, ale że żarówki nie miałem, bo się skończyły, to dociągnąłem do stacji, a koleś za mną. Wychodzę z wozu, typ wysiada i mówi, że nie mam tylnych świateł. Ja, że wiem, zjechałem właśnie po to i zaraz pozmieniam, a on znowu swoje, że nie mam świateł. Mi już ciśnienie rośnie, motam się, żeby odkręcić reflektor, a ten mi zaczyna pierdo*ić: Proszę pana, jazda bez tylnego oświetlenia to stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym. No, ku*wa, zagotował mnie. Jak bym słyszał. je*any janusz społeczniak. Specjalnie spaliłem oba, żeby się z żoną i dzieckiem rozje*ać. zje*ałem go jak psa, bo niby jak ku*wa mam wiedzieć, że jebły obie żarówki. Będzie mi ch*j posrany wykłady robił jak ciemno, do domu daleko i jeszcze lampy się nie chcą wymontować. Zawinął się z tekstem: Z panem nie warto rozmawiać. A niby ku*wa o czym? Spaliły się, to trzeba wymienić i ch*j. Dobrze, że nie zostawił mnie z własną inteligencją. Za chwilę się okazało, że padła tylko jedna, a druga musiała się przywiesić, bo później się świeciła normalnie. Nie no, ten kraj jest pełny debili. Jeden zapie*dala 140 i ma pretensje, że musi hamować, a drugi, że się żarówki spaliły i za to najlepiej, jak bym mu się dał ukamienować. Co za dauny. Większość piraci jak ch*j, zajeżdża, nie wrzuca kierunków, po 1 świetle popalonym to jest dobrze. Tobie się zje*ie oświetlenie, to by zaje*ali, boś pirat drogowy, bez świateł jeździsz. Już miałem kiedyś akcję, że stop mi padł. Zjeżdżam wysadzić kogoś, a zaraz dolatuje laska, że jak to, nie mam stopu. Powiedziałem jej, że dziękuje za info, naprawię, a ta z ryjem, że 5 razy we mnie by wjechała. Powiedziałem jej tylko, że istnieje zasada ograniczonego zaufania i że jest debilką, skoro 5 razy siedzi mi na dupie, skoro wie, że mi się stop spalił. Rozmowa się zakończyła momentalnie. Nie wiem, skąd ku*wa biorą takich ludzi. Może na kursie powinni informować, że w nie każdym samochodzie masz na tablicy info, że ci oświetlenie wysiadło, albo dawać prawo jazdy tylko tym, ze zdolnościami do wróżenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości