Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Nie dawno próbowałem włączyć stalkera cień Czarnobyla i od razu gdy wyskakuje ten obrazek z napisem: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl i po prawej jest ten rysunek z stalkerem na tle elektrowni, to wyskakuje komunikat : " Program XR_3DA.exe przestał działać " proszę o pomoc bo nie mam w co grać
Wolność po raz kolejny pokazała, że kto zadrze z elitą, nakryje się pytą!
Podaj to co jest w logu bo tak jak radził @Mito to będzie można próbować coś kombinować, bo tak to tylko wróżbita Maciej może pomóc. Próbujesz uruchomić czystą grę, czy z jakimś modem? Np z Priboi story, który był w tym CDA.
Szczerze to nie wiem jak wyglądała wersja z CD-ACTION ale w razie czego zawsze możesz przerobić swój klucz gry na wersję cyfrową i pobrać grę z gog.com lub Steam i być może wtedy zadziała: http://stalker.pl/2016/07/05/s-t-a-l-k- ... e-cyfrowe/
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
W cda była wersja 1.0006 Ale bez jakiegoś konkretniejszego info niż "stalker przestał działać" to nic się nie wymyśli. Na razie to mogę tylko napisać, że dziwne bo u mnie działa.
On mi sie juz wczesniej wylaczal podczas gry. A teraz wogole sie nie wlacza. Po prostu sproboje odinstalowac i zainstalowac stalkera a jeżeli to nie zadziała to kupie nowego
Wolność po raz kolejny pokazała, że kto zadrze z elitą, nakryje się pytą!