Mietek my superhero
też gram Recon'em teraz. Ciężki płaszcz + Hełm wojskowy, zielony kondom na arty później Seva i co do pancerzy styka. Moje bronie dla zwiadowcy to w kolejności:
1. Far -15, po prostu debeściak, cichy, szybkostrzelny po ulepszeniach tryb 3-strzałowy rządzi;
2. FN-Fal Para, ciężko dorwać, ale idealna parasnajperka dla Recona,
3. Sig 552 Commando, jak pkt 1 i przezajebiście wygląda
.
Zespawnowałem sobie go za naprawionego na 100% M4A1 żeby coś urozmaicić nieco i biegam z nim teraz właśnie, a jako 2 broń Fn-Fal Para. Sig po ulepszeniach z granatnikiem i klasyczne ammo na mutki starczy, Fal na odleglejsze eksterminacje humanoidów...
Ale w ty gameplay'u napotkałem 1 problem... Postanowiłem iść ścieżką pro-bandit, zaliczyłem leśniczówkę i Szewczenkę wspierając bandytów, teraz oddałem kompas Sułtanowi. Właśnie tu zaczął się problem: mam zdobyć 2 detektory Swaróg od Stalkerów i po zdobyciu 1go od 1-ej grupki, nie pokazuje się znacznik kolejnej grupy Stalkerów ze Swarogiem. Przecież po całym Zatonie nie będę szukał na ślepo. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu???
Próbowałem zabijając Stalkerów, może fakt że żadna z w/w broni, które mam, nie spełniała kryteriów wymiany jej na Swaroga na to wpłynął, nie mam pomysłów już, a podejrzewam iż 95% graczy wspiera Stalkerów, a nie bandytów.