Nie wiem, czy pomoże u mnie, ale może pomóc Wam w usprawnieniu moda. Choć - nie powiem - chętnie bym zagrał.
vandr napisał(a):Nie wiem, czy pomoże u mnie, ale może pomóc Wam w usprawnieniu moda. Choć - nie powiem - chętnie bym zagrał.
Hehe, projekt jest zamknięty i nie ruszamy go już na amen.
Komputer jest w porządku. Prawdopodobnie znany problem z Win10.
FAQ: Punkt 4
http://www.moddb.com/mods/autumn-aurora ... rora-2-faq
caleb59 napisał(a):Brednie na kiju @Tadziu, nie wiem kto Wam ten punkt dopisał ale powinien dostać solidnego kopa w przedziałek za takie dyrdymały spod budki z piwem...
Grałem na Windows 10 bez jakichkolwiek problemów i byłem aż pod Mózgozwęglaczem - zero crashy, enb, ustawienia na full...
Problem musi być gdzieś indziej...
Cromm Cruac napisał(a):Nie takie do końca brednie skoro komuś to jednak pomogło - jak napisał w komentarzach do AA2. Dlatego umieściłem to w F.A.Q. Możliwe, że u ciebie wszystkie biblioteki DX były na miejscu. Być może doinstalowały się z innych gier.
Holf napisał(a):Witam!
Jestem na forum nowy, w sumie to dołączyłem dzisiaj. Lubię grać w Stalkera i postanowiłem zagrać po raz pierwszy na modzie "Autumn Aurora 2.1". Niestety jestem ciemny w rzeczach typowo komputerowych, jednak z pomocą zamieszczonych na forum podpowiedzi zainstalowałem owego moda. Jeżeli chodzi o wersję gry posiadam 1.0006.
Gra włącza się - jest inne menu - jednak kiedy chcę zacząć grać wybierając nową grę, Stalker mi się wyłącza. Nie wiem czym jest to spowodowane. Widziałem, że pod tematem z tym modem jest wiele odpowiedzi, jednak, jak wspomniałem wcześniej w rzeczach typowo komputerowych oraz w samym slangu używanym przez ludzi obracających się w tematach modów itp. jestem kiepski. Dlatego proszę o pomoc, jeżeli się da to taką krok po kroku.
Jeżeli mój post zaśmieca forum to przepraszam, jednak mam nadzieję, że udzieli mi ktoś pomoc w napisanej w wyżej sprawie oraz da jakieś rady na przyszłość odnośnie poruszania się w temacie modów. Z góry dziękuję.
Mito napisał(a):@Holf: tak dla świętego spokoju mógłbyś też wrzucić loga błędu - instrukcja w żółtej ramce na górze.
@damiano175: posiadam Radeona HD5770 i to samo - menu wali mi różnymi dziwnymi kwadratami i kolorami. Karta graficzna nigdy w życiu nie sypała artefaktami, także po korzystaniu z TŚ2+AA2. Moim zdaniem jest to jakiś błąd w modzie czy sterowniki troszkę się gryzą. Moja sugestia - jak nie robi problemów, to zignoruj.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość