Problem?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem?

Postprzez Dizel290 w 19 Kwi 2008, 08:51

Taaa, mam kolejny problem :G. Byłem już w tym cholernym x18, lecz teraz mam od barmana misje aby dostać się do x16. Wszystko ok gadam z doktorkiem kupiłem od niego strój (ten pomarańczowy, który noszą ekolodzy). Dobra, idę z tym przypałem dokonać pomiary, wszystko idzie dobrze lecz przy wyjściu z tego tunelu koleś ginie :/. Doktorek każe mi wracaj. Lecz najpierw przeszukałem <ekologa>, z którym szedłem (niestety Kługłowa nie zdołałem wcześniej uratować, może to jest przyczyna problemu, który zaraz ujawnię). Miał tam jakieś urządzenie, wziąłem je. Wróciłem, gadam z doktorkiem i daje mi ten prototyp dzięki, któremu psioniczność na mnie niby nie działa. I teraz zaczął się problem, idę już jestem w środku tego Jantaru (niedaleko wejścia do x16), wszystko jest ok, lecz gdy trochę dłużej tam zostałem zacząłem krwawić jak ch**. Myślę sobie; ch** z tym zaraz przestane jak wyjdę. I ku mojemu zdziwienie krwawiłem dalej. Nieważne że wziąłem mój cały ekwipunek lekarski, dalej krwawię... Wie może ktoś jak temu zaradzić ? A może zrobiłem coś źle ? Proszę o pomoc :/.
Dizel290
Kot

Dołączenie: 14 Kwi 2008, 19:13
Ostatnio był: 09 Kwi 2009, 23:48
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Crisu w 19 Kwi 2008, 11:01

To porównanie oparłeś na własnej podstawie czy jakoś skojarzyłeś? :D OK, mniejsza o to.

Więc krwawisz. Pytanie - jakie masz artefakty?
Bo to one mogą powodować obfite krwawienie, o czym nawet możesz nie wiedzieć.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 23 gości