trolololo napisał(a):@Vandr
Bo ludzie wracają do Sarmatyzmu, tylko że w bardziej powalonej formie, z Szydłowskim na czele.
Chodzi im o to że:
A)Germanie nigdy nie istnieli
B) Kościół to zło które zniszczyło WSZYSTKIE rzekome zapiski, zabytki architektury, czy nawet drogi "Imperium Lechitów"
C) Słowianie to tak naprawdę są aryjscy nadludzie, którzy mieli kiedyś tu raj na ziemi, i jesteśmy najstarszym ludem w Europie, i najpotężniejszym państwem na świecie.
D) Pobiliśmy:
-Aleksandra Wielkiego (Bo kadłubek tak pisze)
-Cyrusa z Persji (Bo pobili ich Scytowie, ale dla nich oni i Sarmaci to też Słowianie)
-Juliusza Cezara (Bo tak, bo przecierz jak to Rzym który podbił świat nie był w stanie pokonać jakiś barbarzyńców, musiało tu być potężne państwo)
-Nabuchodonozora (o tym nie słyszałem, ale piszę prewencyjnie - Na pewno za jakiś czas coś o tym znajdą)
Gro3a napisał(a):A mnie wpieniła pogoda. Pojechałem z kumplem do Iławy i po drodze złapała mnie taka ulewa, że świata nie było widać. A najgorsze było to, że siadł mi stycznik od świateł i ułamał się kabel od kierunkowskazu. No i w tą pogodę musiałem się z tym uporać, bo bez świateł nie dało się jechać .Dojście do kabla było dupne, bo trzeba było wywalić akumulator a dziś nie wziąłem skrzynki z narzędziami, bo grzebałem w garażu Musiałem jeszcze zapie*dalać do sklepu po kombinerki, żeby cokolwiek zrobić. Wróciłem do domu cały przemoknięty i zły. Jutro będę musiał polutować kable jak się należy, co znowu nie znajdę się w takiej sytuacji...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości