Potrzebna pomoc :>

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Potrzebna pomoc :>

Postprzez Dizel290 w 14 Kwi 2008, 19:34

Witam, szukam osoby, która mogłaby mi przejść/dojść do Lab x18. Ciągle nie mogę się tam dostać, jestem nieco zielony w stalkerze, lecz jeżeli jest ktoś chętny to link do pliku jest niżej, lecz za nim pobierzesz i zaczniesz grać przeczytaj do końca moją prośbę. Mam 1500 naboi do TRS'a więc nie biegajcie do barmana bądź gdzieś indziej. I prosiłbym aby nie wyrzucać mi niczego z plecaka itp. I jeżeli dostaniesz się do Lab x18 to prosiłbym o wzięcie skafandru/stroju monolitu, z tego co słyszałem jest tam, ten co mam wyrzuć i zostaw go w piz*u niech se leży :>. I save proszę zapisać po wyjściu z Labolatorium. Aha i wersje Stalkera mam niestety, tą która jest przy Pierwszej instalacji stalkera. Mam edycje kolekcionerską i mam ten pierwszy patch, nic nie instalowałem żadnych patchy itp, podajże chyba XXX03 :>.

I tak przy okazji, wie ktoś jak otworzyć ten niby "magazyn" w bazie Powinności ? Jest tam kłódka i nie mogę jej rozwalić. Próbowałem wszystkim. Może ktoś z was wie ?

Z góry wielkie THX.

Link do save : Kliknij tutaj!
Dizel290
Kot

Dołączenie: 14 Kwi 2008, 19:13
Ostatnio był: 09 Kwi 2009, 23:48
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Michu w 14 Kwi 2008, 19:39

Bierzesz nóż i rozwalasz prawym kliknięciem myszki czyli ''pchnięciem''.
Jeżeli chodzi o X18 - boisz się ? xD. Wszystko jest po drodze pokazane gdzie co i jak, więc nie wiem niemożliwością jest tam się nie dostać, potrzebujesz GPS z babką który będzie mówić ''Do celu pozostało 40 metrów'', ''skręć w prawo''.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Postprzez Dizel290 w 14 Kwi 2008, 19:54

ehehe, ja próbowałem wejść przez to miejsce gdzię kręci się monolit O_o. Kapuje to się idzie przez to miejsce koło zburzonej elektrowni :D. I też przy okazji w w tym magazynie jest coś ciekawego ? Wole wiedzieć bo nie chce przypadkiem na marne rozwalać Powiność że dostać się po byle gówno :>?

Kolego twoja metoda niestety nie pomogła :/ oto screenshot tych drzwi :

Kliknij tutaj!
Dizel290
Kot

Dołączenie: 14 Kwi 2008, 19:13
Ostatnio był: 09 Kwi 2009, 23:48

Postprzez golfiarz w 15 Kwi 2008, 00:13

golfiarz
Kot

Dołączenie: 09 Kwi 2008, 15:25
Ostatnio był: 07 Gru 2013, 20:20
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2

Postprzez dziura w 15 Kwi 2008, 10:07

Ja bym Ci pomógł, ale niestety wywala mi "werszyn miszmasz error" :) A szkoda, bo mam akurat czas i ochotę ;]
Awatar użytkownika
dziura
Stalker

Dołączenie: 14 Paź 2007, 12:30
Ostatnio był: 07 Sty 2020, 23:10
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości