Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 08 Cze 2016, 20:09

Że jest po 20tej i nadal świeci słońce. I jak ja k♥rwa mam zasypiać przed wstaniem rano do roboty, jak nawet nie ma zmroku? Pi♥rdolone UE i ich chory wymysł ze zmianą czasu. Byle jakoś dociągnąć do 22 VI, a później już będzie z każdym dniem lepiej.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Reklamy Google

Postprzez Wiewi0r w 08 Cze 2016, 21:05

Pangia, nie macie w Rzeszowie opasek na oczy? Żaluzji? Rolet? Koca na głowę? :P
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Red Liquishert w 08 Cze 2016, 21:51

"Historia Roja jest świetnym, ambitnym filmem. Według mnie nawet lepszym, niż Szeregowiec Ryan!"

"Niemcy, te sku*wysyny, jak oni mogli mordować biednych Polaków? Oni tylko chcieli się bronić, a Ci ich tak od razu..."

"Słuchaj, ja wiem, że żołnierze wyklęci mieli swoje za uszami. No czasem kogoś zabili, zdarzył się jakiś gwałt, ale to była wojna..."

To mnie już nawet nie wpienia. To mnie rozbraja i pozostawia w stanie kompletnej bezradności wobec bladego widma przyszłości narodu Polskiego.
Bydlę z pana, panie Red

Za ten post Red Liquishert otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive tom3kb, JE Józio Biden.
Awatar użytkownika
Red Liquishert
Łowca

Dołączenie: 07 Sty 2010, 16:13
Ostatnio był: 16 Gru 2021, 16:32
Miejscowość: Chuj wie, Polska Ź
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 167

Postprzez Pangia w 09 Cze 2016, 21:15

Wiewi0r napisał(a):Pangia, nie macie w Rzeszowie opasek na oczy? Żaluzji? Rolet? Koca na głowę? :P

Żaluzje = rolety = niewiele dają, bo mam naprzeciwko okna w pokoju okno mieszkania po sąsiedzku, a nie zmuszę ludzi, żeby specjalnie dla mnie gasili światło o 21szej, od 13 lat noszę okulary i wolałbym nie nosić niczego na głowie jeszcze w nocy, a koc na głowę to sam se załóż, anestezjologu za pińć złoty.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Omnibus w 09 Cze 2016, 22:32

Połóż se pan poduszkę na drugim końcu łóżka, śpij tylcem do okna.
Awatar użytkownika
Omnibus
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2013, 09:07
Ostatnio był: 01 Mar 2021, 15:28
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 153

Postprzez Wiewi0r w 10 Cze 2016, 00:29

@Pangia, marudzisz, a ja nie mogę pomóc komuś kto pomocy nie chce.
Pierwsze z brzegu, sam mam, nie ciśnie a nawet w słoneczny dzień śpi się komfortowo. Dzisiaj jak się obudziłem koło 18 to aż się zdziwiłem, że Słońce wyszło. A chyba dwa zyla warto zaryzykować?
http://allegro.pl/opaska-na-oczy-satyna-do-spania-czarna-maska-t28-i6211162756.html

Jeszcze zasłony :suchar: A Omni dobrze mówi. Poduszka na sztorc, krzesło po drodze, kurna, mnie kiedyś ratowała kartka papiery przyczepiona do brzegu klosza lampy współlokatora, byle rozpraszać bezpośrednie światło, które zawsze musiało świecić w oczy. Na jednym boku bezpośrednio, a drugim odbijalo się w lustrze...
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Adik w 10 Cze 2016, 08:25

Wpienia mnie to że dzięki dobrej zmianie w PR 3 Polskiego Radia nie będzie już audycji "Sie Kręci" Jurka Owsiaka :(
"Hey man you know I'm really okay,
The gun in my hand will tell you the same" - The Offspring - Bad Habit

Za ten post Adik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Red Liquishert.
Awatar użytkownika
Adik
Łowca

Dołączenie: 28 Kwi 2014, 14:21
Ostatnio był: 22 Paź 2024, 22:40
Miejscowość: Świętochłowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 90

Postprzez Alchemik w 10 Cze 2016, 09:09

1. Mama chyba uznała, że skoro ma nowego faceta, to można odpuścić sobie myślenie. Stała się infantylna, a może zawsze była, tylko nie dostrzegałem tego zanim ojczym nie zaczął jej tego wypominać? W każdym razie ich zachowanie świadczy o tym, że są bandą narodowych idiotów :stonoga: .
2. Śniły mi się wypadające garściami zęby. Nie wierzę w interpretacje snów, ale... jakoś czuję się mimo to mocno zaniepokojony...
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Postprzez smichal74 w 10 Cze 2016, 14:12

Akurat dzisiaj musiało sie ku*wa rozpadać.... fajnie dziewczyny zamiast z różami to bedą z parasolkami poloneza tańczyć :E :E
Windows 10 pro,I5 7400,Rx 470 Gigabyte G1,8 Gb ram ddr4,XFX Core ts550w,MSI h110 pro-vd,Toshiba p300 1tb,Adata Su800 128gb.

ImageImage
Awatar użytkownika
smichal74
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2012, 16:32
Ostatnio był: 13 Cze 2021, 19:42
Miejscowość: Zona/bar
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 45

Postprzez Pangia w 10 Cze 2016, 14:47

Wiewi0r napisał(a):nie czytałem

Na pewno w temacie służącym do publicznego pomarudzenia sobie szukam pomocy :u3:
A w ogóle to okno mam z boku łóżka, nie wiem skąd wam przyszło do głowy, że jest inaczej.

Alchemik napisał(a):2. Śniły mi się wypadające garściami zęby. Nie wierzę w interpretacje snów, ale... jakoś czuję się mimo to mocno zaniepokojony...

Mi się ostatnio śniło, że ta panna ze Strzelec, co o niej raz opowiadałem, napisała do mnie, tylko nie mogłem we śnie rozczytać tego SMS-a. I rzeczywiście parę dni później dostałem od niej dziwną wiadomość… Nie było czego interpretować, więc może ktoś cię pobije na zmianie :suchar:
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez trolololo w 10 Cze 2016, 16:20

Śniły mi się wypadające garściami zęby. Nie wierzę w interpretacje snów, ale... jakoś czuję się mimo to mocno zaniepokojony...

A może to nie twoje zęby, tylko wypadające z twojej paszczy? Panowie, mamy tu przyszłego dyktatora!

Wpienia mnie to całe "Imperium Lechitów", jest to po prostu niesamowicie głupie. W zasadzie wpieniają mnie adoratorzy tej idei, no ale jak wiadomo - od człowieka wkurza bardziej jego głupota.
Deszczyk pada , RAM mi zjada...
trolololo
Legenda

Dołączenie: 25 Wrz 2013, 13:03
Ostatnio był: 24 Mar 2023, 18:36
Miejscowość: Na granicy LTE
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 118

Postprzez Universal w 10 Cze 2016, 16:30

trolololo napisał(a):Panowie, mamy tu przyszłego dyktatora!

Wypluj to :caleb:
trolololo napisał(a):Wpienia mnie to całe "Imperium Lechitów"

Gdzieś po tyle głowy chodzi mi myśl, że być może usilne szukanie narodowego mitu zbliża się powoli do apogeum, a potem wybuchnie jak Little Boy pozostawiając zgliszcza z tej koncepcji. Oby. Z drugiej strony debile nie wyginą, trzeba ich samemu wyrżnąć i regularnie przycinać; jak trawę, jak miętę na babcinym ogródku :suchar:
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości