R1FL3 napisał(a):A próbowałeś usunąć OL'a i zainstalować jeszcze raz?
Hehe, spędziłem masę czasu na przeglądanie i modyfikowanie plików konfiguracyjnych próbując jakoś temu zaradzić, ale coś tak prostego nie przyszło mi do głowy, dzięki za podpowiedź.
W każdym razie po wrzuceniu "świeżego" OL z patch'ami 1.3.2 i 1.3.3 wszystko jest OK, ale problem powraca po wrzuceniu Exp_Pack'a z path'em 1.1 lub pełnego Exp_Pack'a 1.2 - z ikonek sprzętu w inventory robi się sieczka. Znalazłem w opisie, że jedną z modyfikacji w Exp_Pack'u jest zmniejszenie siatki w inventory żeby więcej przedmiotów było widać, być może z tym jest to związane albo o czymś zapomniałem. Mimo wszystko znów mogę grać w OL (bez Exp_Pack'a - szkoda, bo fajny karabin dodaje).
RazoRetti, jeżeli czytałeś moją "instrukcję" to rozumiem, że masz poprawnie wypakowane pliki gamedata.dbx (gdzie x to liczba) - po wypakowaniu powstanie kat. "gamedata", dalej postępujesz tak jak w temacie opisane, ale jeżeli tego nie zrobiłeś (nie wypakowałeś plików) - cóż mogę rzec - to zasłużyłeś na "nagrodę". Przeczytaj uważnie co jest napisane w tym temacie (czytaj po kolei i ze zrozumieniem). Jeżeli zastosujesz się do zamieszczonych na forum wskazówek i nadal będziesz miał problem z modem, opisz go dokładnie, podając zawartość sekcji FatalError z pliku log, itp, itd, jeżeli będę w stanie to POMOGĘ. I pamiętaj o istnieniu opcji "Szukaj" i FAQ.
Pozdrawiam.