Mietek, w większości gier wystarczy Ctrl i Escape wcisnąć, i ci przełączy na widok w oknie.
Ps. Jak biegłem swoim snajperem przez Janów upolowałem trzy nibyolbrzymy. Jeden był koło podstacji, i dwa się zrespiły w tym samym miejscu. Dokładnie obok Wschodniego Tunelu. Mówie wam. Ja nieprzygotowany, biegne tylko ze strzelbą i moim AKMem, ammunicji dużo nie zabrałem bo po co? Lece sobie na burery w tunelu i tutaj pierdut. Patrze jak coś biegnie w moją stronę po obwodzie tego dołu kopalnianego (nie pamiętam nazwy, taka maszyna która pogĺębia kopalnie odkrywkowe, no wiecie...) więc go sprałem kałachem, i uciekam. Biegnę dalej do tyłu, przystaję, strzelam i padł. Kolejny wybiegł z tego samego miejsca... dokładnie. Ale z uwagi na mały stan ammunicji wlazłem na maszynę a tamten mutant wbiegł w kwasówkę. Zyski po całej podróży to 2x dłoń nibyolbrzyma, 3x oko, 2x skóra, 2x ręka, do tego jakieś śmieci z dzików, pijaw , snorków, i burerów z tunelu. Misja zrobiona, wszystko sprzedane. Ogółem bardzo przyzwoicie moim zdaniem.