HitFan napisał(a):Szkoda, że nikt więcej z obecnych na forum nie zbiera/nie chce się pochwalić kolekcją modeli. Miło by było zobaczyć nawet jakiś KAP
Mila napisał(a):Ja bardzo dawno temu zbierałem modele czołgów świata. Z gazetki, ale uważam, że warto było. Teraz na półce, każdy ukryty w plastikowej obudowie, 48 modeli stoi i czasami przykuwa oko, by posiedzieć, popatrzeć. Nawet gazetki o danym modelu i jego historii, poczytać.
Mila napisał(a):A jeśli chodzi o Twój temat, to bardzo fajne autka. Brat dawno dawno temu miał kilka modeli aut, ale niestety gdzieś zaginęły. Podziwiam Twoją kolekcję. ^^
Pangia napisał(a):Ja nie mam się czym chwalić. Co to tam, kioskowe resoraki na długość palca (albo i nie)
Pangia napisał(a):A z tych, co mi się bardziej podobają, to jest tam jakiś Pontiac GTO, jakieś Porsche 550 Spider (z kołem z innego, zniszczonego resoraka, bo była niedoróbka i odpadało), kilka Garbusów (w tym kabriolet i Bus T1), a tych w nieco większej skali to dwa Polonezy Caro Plus i kilka modeli zza wschodniej granicy (jakiś Gaz w wersji taksówkarskiej, bodajże M20 Pobieda w wersji kabriolet, ZAZ-968M).
adin napisał(a):Kilka modeli mam (choć sporo sprzedałem, np. Bentley Speed 8 #7 [do tej pory płaczę po nocach za nim ]
adin napisał(a): czy Nissan Skyline GT-R (R34) JGTC 'Xanavi; oba 1/18 od Autoarta).
Znajdę trochę czasu to cyknę co zostało.
Mam kumpla, który szaleje za tym Bentleyem Speed 8
HitFan napisał(a):Masz na myśli stare modele z Ruchu? Wiem, że teraz są bardzo rzadkie, więc jest się czym chwalić
HitFan napisał(a):A masz je jakoś wyeksponowane, np. na półce, czy gdzieś zakopane leżą?
500-konnych potworów, kierowców bohaterów i mnóstwa śmiertelnych wypadków. A do tego największego postępu technicznego w dziejach WRC
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości