Witam!Dużo graczy twierdzi ,że ekonomia i zarządzanie pieniędzmi jest tak ważne,ze nie da się bez tego grać,gdyż nie mamy dużego pola do popisu z grubością portfela.Ja zmienilem zdanie grając tak,by wzbogacać EQ.Aktualnie opuściłem most do limańska (nie,to nie pierwszy raz z CSem) i moje eq jest spore...egzoszkielet warty juz 115000rubli,rp-74 warty ok 75000rubli,SVDm2 warty ok 35000rubli i Black kite ok 3000rubli...nie wspomnę o artefaktach (40000rubli),30kg ammunicji (nie chce mi się liczyć ,ale są od snajperki i krowy,to tanie nie są) i 20000 w portfelu,aaa jeszcze do odebrania 50000 rubli za Questa i nie spotykana bron FT200M!Kopara opadła,nie?
To co wyżej to stan mojego eq...napewno łapiecie sie za głowę i mówicie ,,co to za idiota?Gówno mnie to obchodzi przeciez" ale spokojnie...czytaj niżej.
Pisałem to ,żeby pokazac wam ,ze swoje zarobilem i mogę wam pomoc...teraz pytanie...
Czy chcielibyście zobaczyć na forum poradnik na temat zarabiania?Opisałbym to tak
LOKACJA.
osoba/zadanie
Jak najlepiej zrobic
Nagroda
Odrazu mowie ,ze troche mi to zajmie,wiec to nie pojawi sie jutro...co o tym myślicie?Mogę sie wykazać?
Pozdrawiam i czekam na opinie