Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakaś komenda która tworzy np psa którą możemy wpisać bezposrednio w grze.Jesli takowa komenda się nie znajdzie to może jakiś mod który takie cos wprowadza.Proszę o odpowiedź i dziękuje!
Eeeee jak ty chcesz za pomocą komendy umieścić jakiegoś psa w grze? Przecież chcąc stworzyć jakiegoś psa potrzeba modyfikować różne pliki i tworzyć dla niego skrypty nie mówiąc już o teksturach.... No chyba że cię nie zrozumiałem :]
Co Ty, nygatsu, za przeproszeniem, bredzisz? Chodzi mu o zrespawnowanie przed sobą jakiegoś potwora poprzez komendę, a psa (ślepego) dał dla przykładu.
Przydałoby się coś takiego... Więcej zabawy.... Jesteś w miejscu spawnu zombii i snorków (Jantar), idziesz do bazy naukowców pohandlować zdybytymi przedmiotami i uzupełnić amunicje i inne, wpisujesz komendę, i wracasz po kolejną porcję przedmiotów... Cały czas akcja, nie trzeba by było opuszczać sektoru.
Ja również żałuję, że nieujęto Spawnu w ostatecznej części gry, jeśli ktoś niezrozumiał o jaki spawn mi chodzi to nawiąze do tego z gry Half-life 2 otwieramy konsole i wpisujemy np spawn zombie i mamy przed nami zoombie xD.Więc jeśli zrobienie takiego moda nie byłoby problemem to ktoś z nas mógłby go zrobić.Jeśli ktoś się zdecyduje chętnie mogę pomóc, jeśli wyjaśnicie mi w czym rzecz kilka doświadczeń z róznymi programami nie zaszkodzi ;P