Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
W ostatnim filmie z serii Rambo Stallone najprawdopodobniej będzie walczył z... członkami Państwa Islamskiego http://www.filmweb.pl/news/Sylvester+St ... komentarze Ciekawe tylko jak wytłumaczą to, że w 3 części Johny walczył ramię w ramię z ideologicznymi dziadkami ISIS @edit 10.12 > 1999 rok > Wieczorynka > Muminki o 19 > starszy brat bojący się Buki > reklamy z tamtego okresu #gimbynieznajo
Cejrowski w Łuczniku Radom. Całkiem fajne, zwłaszcza jeśli prowadzący nie wywołuje u kogoś bólu tyłka. Dzięki Wiewiórowi, bo widziałem, że na fb polubił czy skomentował
Czy wiecie że: możecie obejrzeć nową trylogię Gwiezdnych Wojen (123) na jutubie? Wersję zmodyfikowaną z wyciętymi żałosnymi scenami z udziałem Jar Jara i Anakina nieporadnie podrywającego Padme? Autor modyfikacji tak to wszystko zmontował, że da się wreszcie Gorsze Gwiezdne Wojny jako tako oglądać bez potrzeby przewijania co 10 minut.