WTF???

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez MarcusMan w 07 Kwi 2008, 08:13

Na tym screen'ie w j. niemieckim jest napisane:
"Plik stronicowania jest wyłączony lub ma niewystarczającą wielkość.

W celu poprawnego funkcjonowania, plik stronicowania powinien mieć przynajmniej wielkość 2GB. Proszę poprawnie skonfigurować system przed ponownym uruchomieniem aplikacji"

innymi słowy, postąp tak jak napisał wyżej Grzybson, zwiększ Page-File do 2500MB.

Grzybson, info 4 you: w Win Vista tak samo jak w XP (w tym samym miejscu) zmienia się wielkość pliku wymiany.

Dla wszystkich: rozwiązanie problemu jest zawarte w FAQ. Odsyłam w tamte rejony. Jeśli będzie potrzeba wznowi się dyskusję. A instrukcję, jak zmienić wielkość pliku stronicowania szukamy w Google, a nie na forum Stalkera! - SF
"Wierzę tylko w te statystyki, które sam sfałszowałem."

P5N-SLI | C2Q Q9300 | 2 x 2GB DDR2 800 | GF 9800GT 512 | 2 x 250GB Seagate | LCD 22" SM226BW
Awatar użytkownika
MarcusMan
Stalker

Dołączenie: 18 Sie 2007, 16:19
Ostatnio był: 08 Paź 2011, 12:17
Miejscowość: Lublin
Kozaki: 1

Reklamy Google

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości