Dziś po pracy chwilę odpaliłem. Grafika pomimo,że wszystko na ultra nie zachwyca. Powiedziałbym że nie widzę różnicy pomiędzy 4 a NV.
Jako plus warunki pogodowe - są rzeczywiście ładne.
Reszta to stary fallout plus nowa fabuła i rozbudowany system tworzenia ekwipunku/przedmiotów.
W sumie z post apo bardziej ujął mnie wasteland 2
Aaa i ten pies. Kierwa kto to wymyślił? Dzieci się mniej boją przemierzać pustkowia z npc?
Pałęta się pod nogami, blokuje drogę.
Dlaczego autorzy nie wpadli na pomysł żeby móc tego kundla zostawić w bazie?
Oby ktoś wpadł na taki pomysł i zrobił moda.
Npc jak to npc, biegają bezsensu zatrzymani przez ścianę - trzeba do nich czasem 2,3 razy gadać żeby się odwiesili.
Aaa i interface. ku*wa aż muszę przeklnąć! Ja rozumiem że gra jest robiona również pod konsolę, ale to są istne jaja.
Wypisz wymaluj interfejs z użyciem pada. Wciśnij to, wciśnij tamto.... może na kontrolerze od xone to ma sens ale na klawiaturze i myszy - wujnia. Przypomina mi się sterowanie z dark souls....
Co do optymalizacji mocne dropy fps ów - z 80 do 30 jak robi się gęsto i ktoś przywali z Mołotowa.
Budowanie okej. W sumie postawiłem tylko 4 wyra, mimo to nawet mi się ten crafting podoba.
Tekstury jedna wielka kupa. Przypominają czasy sprzed 4 lat. W ramach terapii odpaliłem Wiedźmina 3 , który na Ultra wygląda tak jak gra w 2015 powinna wyglądać.
W weekend zmęczenie więcej misji to coś ewentualnie dopiszę.