Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam. Gdy gram w stalkera po pewnym czasie gra mi się całkiem zawiesza i muszę restartować kompa bo nic innego nie da się zrobić. Dzieje się tak najczęściej gdy jestem na planszy Bar. Mój komp spełnia wymagania gry. Zmieniłem jakość grafiki na średnie nie gram na pełnym ekranie więc trochę się poprawiło ale znów zaczęło się chrzanić gdy jestem w barze. Najlepsze jest to że jak grałem na piracie to gierka chodziła zarąbiście bez żednych zacięć. Gdy kupiłem se oryginała to się piepszy. Ale gdy wczytałem sobie zapis zrobiony gdy grałem piratem to tam wszystko gładko chodzi. Jeśli ktoś wie co może być przyczyną zacinania się gry będę wdzięczny za odpowiedź.
Oo, pierwszy raz słyszę . Napisz do wydawcy, o problemie. Ciekawe co powiedzą xD. No, ale jeżeli chodzi o ścinanie. Możliwe, że coś się grzeje, sterowniki można by było też wymienić. Dziwi mnie to, że na stanie z ''pirata'' chodzi cacy. A może jakąś pechową serię od ''nowej gry'' zacząłeś ?.
Miałem identyczny problem. Po spotkaniu z doktorem w agropromie, gdy wyszedłem na wysypisko gra po kilkunastu sekundach się wieszała i tylko reset kompa pomagał. Musiałem wrócić do duużo wcześniejszego savu z X16. Nie mam pojęcia co było przyczyną mojego (i Twojego) problemu.
Mam Windows XP Home Edition procesor Intel Pentium 2.80 GHz Pamięć 1024 Ram DirectX 9.0C karta Ati Radeon X1950GT 256 MB. Wyskakuje że aplikacja nie została właściwie zainicjonowana(gdy wciskam ctrl+aly+delete).
sprzet wystarczy zrob tak jak napisalem popatchuj gre i zagraj od nowa .. problem nie powinien sie powtorzyc .. linki do łatek znajdziesz na forum .. cya
Zaraz sprawdzimy dlaczego nie możesz spatchować Wejdź w start>uruchom i wpisz regedit. Wejdź w HKEY_Local_Machine, potem software i sprawdź czy mas folder GSC Game World. Jeśli go nie masz to ci się gra źle zainstalowała i wystarczy zreinstalować. Też to miałem Jeśli zaś folder jest, to ja już nie wiem...