Ta gruba pała (czytaj Gaben) zamiast coś fajnego robić to dodaje coraz więcej skrzynek do je***go CS GO i TF2 tylko po to by się hajs zgadzał. Dajmy np. TF2 animacje niektórych broni są tak niedorobione, że japi****, a w najnowszej aktualizacji dopierdolili skiny, jakąś operacje, drwiny za które trzeba płacić i znerfili najlepsze bronie no japrdl Wszystkie te nerfy po to by żebyśmy używali podstawowych broni... (warto dodać, że skiny są na razie do PODSTAWOWYCH broni) . A jak zdobyć skin tak jakby "naturalnie" (czyli, że nie wymienione od innych użtytników i nie kupione na rynku) to trzeba najpierw kupić przepustkę do tej operacji (~5 ojro) następnie powykonywać misje, później dają chyba skiny (gówniane na bank) i skrzynkę którą trzeba otworzyć kluczem (~2 ojro). I tak z tego wszystkiego wylosuje na na 95% gówno warty , brzydki lub nie warty swojej ceny skin... Jedyne co jest piekne w tej grze jeśli chodzi o wygląd broni to bronie "Australium".
Wpienia mnie to, że ostatnio chodzę jakiś pochmurny i mało co mnie cieszy. I nie mam pomysłów, jak rozbudować koncepty. Do tego dzień robi się coraz krótszy.
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..) -Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz? -A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata" Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
A żeby bez off topa, wkurzył mnie człowiek, który potrafi wkurzyć mnie najbardziej ze wszystkich - ja sam. Nie steściłem sobie dokładnie zakodzonego ficzera, rozmnożyłem parazyta po plikach, a na koniec okazało się, że muszę wszystko ręcznie revertować, bo kopii nie zrobiłem. Dwie godziny w plecy, żesz mać.
Zacznę brzmieć jak Pangia, ale znowu wkurza mnie JuJude. Nie dość, że głąby kapuściane upierają się, żeby wrzucać mi na stronę główną swoje gówniane rekomendacje, bazujące na przypadkowo klikniętym/jednym obejrzanym filmiku, to do tego po wyłączeniu i solennym zapewnieniu "OKEJ DOPASUJEMY NASZE REKOMENDACJE" na drugi dzień masz znów kilka takich samych kanałów. Genialne.
Zmień sobie link do zakładki na https://www.youtube.com/feed/subscriptions – wtedy wyrzuca cię bezpośrednio na listę video wrzucone z kanałów, które subskrybujesz, a listę rekomendowanych masz tylko po prawej stronie i dużo uboższą i mniej upierdliwą, niż na głównej.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Nom, rzeczywiście poważny problem, zwłaszcza że za 1,5 sekundy wpisujesz film w wyszukiwarce i masz wyje*ane na główną, oczywiście jeśli nie zrobisz tego w google
Mnie wk... urząd pracy. Zadowolony wczoraj chodzę 9 dzień miesiąca a tu masz taaaki ch*j. A co to w piątek też nie chce się pracować biurokratom jednym. Gdyby to była sobota, albo niedziela nie ma pretensji. Ale piątek?! Już się z gościem ugadałem, że wozidło nowe pojadę oglądać i nic z tego. Trudno poczekamy. Grrrr. Też bym chciał od poniedziałku do czwartku pracować, a zap...lam do soboty i w niedziele czasem. Nie ja się nie denerwuje.