Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Mito w 09 Wrz 2015, 21:26

@Tajemniczy: Dokładnie. To jest ich główny cel do zrealizowania. :caleb:

Zdrowa żywność w szkołach... O czym my tu, ku*wa, rozmawiamy?

#zaorane
Spolszczenie do Misery: The Armed Zone (Ja & Imienny)
Ciekawe kiedy ilość moich kozaczków przekroczy moje IQ Image
Awatar użytkownika
Mito
Legenda

Dołączenie: 17 Sie 2014, 21:21
Ostatnio był: 29 Mar 2019, 02:46
Kozaki: 271

Reklamy Google

Postprzez Gizbarus w 09 Wrz 2015, 21:44

Dotrwałem do jedenastej minuty i miałem dość. Typowa debata z podziałem na nierozgarniętego krzykacza i zważającego na każde słowo kombinatora. Do tego ten gość od Korwina wyszedł na tępego furiata. Do widzenia, rzeczywiście pozamiatane. Dno i metr mułu.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 27 Sie 2024, 20:51
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez adin w 10 Wrz 2015, 13:28

Ustawa nic nie zmieni, i tak kupią czego im trzeba - poza szkołą. Przy okazji będzie już nam rosnąć nowe pokolenie biznesmanów (od snikersów i cipsów z plecaka się zacznie) ;)
Image
Awatar użytkownika
adin
Ekspert

Dołączenie: 14 Sty 2007, 01:58
Ostatnio był: 08 Mar 2024, 22:43
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 28

Postprzez Tajemniczy w 10 Wrz 2015, 14:37

:szyderamodon:
"'Warszawa, w godzinach porannych patrol policji zatrzymał dziecko kręcące się pod budynkiem jednego z warszawskich gimnazjów. Podczas przeszukiwania policjanci odnaleźli u zatrzymanego dziecka 20 batonów, 3 paczki chipsów oraz 1l niedozwolonej substancji które miał zamiar rozprowadzić w budynku szkolnym. Sąd rodzinny zajmie się tą sprawą" :caleb:
:szyderamodoff:
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 10 Wrz 2015, 15:38

Poczekajcie, poczekajcie, za parę tygodni będzie odcinek tego szmatławca „Szkoły” na TVN, że jakiś dzieciak nielegalnie sprzedawał batoniki i ktoś na niego nakablował :E
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie

Postprzez Dżuz w 10 Wrz 2015, 18:00

No ch*j już mnie chce szczelić od sraczki, której co poniektórzy (czyt. większość) dostają na myśl o fali uchodźców z Bliskiego Wschodu. Teraz to już nawet strach szajsbuka otworzyć, bo ludziki pomału zaczynają się chyba ścigać kto wrzuci więcej linków, albo zalajkuje lepsze memy :facepalm: Jak nie gęba jakiejś Polki rzekomo pobitej przez muzułmanów, to znowu fotki "komitetów powitalnych" z maczetami w rękach, żebyś na koniec mógł obejrzeć godzinną kompilację filmików o tym jak ISIS rujnuje Europę. Rzygać sie mnie już tym chce :caleb:
W10 x64 / i5-4670 / MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8GB / 8 GB DDR 3 / SSD Samsung 850 Pro 256GB Image
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem Image
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 13:25
Miejscowość: Frogville
Kozaki: 254

Postprzez Gro3a w 10 Wrz 2015, 18:47

A mnie wku*wia, że jako stały klient jednego z osiedlowych sklepów zostałem potraktowany jak gówniarz. Nie dawno właścicielka zatrudniła nową ekspedientkę (dodam, że młodsza ode mnie). Jak to że razem z moim staruszkiem mieliśmy ochotę na browarka, poszedłem pieszo do sklepu bo daleko nie było, a i ładna pogoda. No to wchodzę proszę o towar a ona ode mnie dowód chce. Ja stoję jak wryty, bo w tym sklepie żadnych problemów nie miałem, a ona na to, że piwa nie będzie. ku*wa.. A dwa dni wcześniej mi fajki sprzedawała :facepalm: Krzysiem Ibiszem wszyscy się zachwycają, a jak ktoś inny młodo wygląda, to na pewno gówniarz. A wystarczyło tylko zgolić trzydniowy zarost i 7 lat ubywa. Gdyby nie rósł mi "koper" na ryju, to zapuściłbym brodę jak ci cholerni islamiści, żeby starzej wyglądać...
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Pangia w 10 Wrz 2015, 19:07

Kontrolę może mieli albo ktoś doniósł i sprawdzali. Zresztą nie marudź, bo to obowiązek sprzedawcy sprawdzać dowód i obowiązek obywatela, żeby mieć przy sobie dowód tożsamości.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie

Postprzez Ranger801 w 10 Wrz 2015, 19:20

Wpieniło mnie to że podczas biwaku szkolnego, a dokładniej podczas podchodów nocnych upie*doliłem sobie spodnie od jagód czy innego leśnego szitu ;) a plamy nie chcą zejść :/
Ranger801
Łowca

Dołączenie: 22 Wrz 2012, 11:57
Ostatnio był: 28 Sie 2016, 16:12
Miejscowość: Miejsce zamieszkania nieznane
Ulubiona broń: Kora-919
Kozaki: 94

Postprzez Gro3a w 10 Wrz 2015, 19:26

Gro3a napisał(a): że jako stały klient

Specjalnie podkreśliłem. Nie od wczoraj kupuje tam różne towary, nawet kilka razy dziennie a właścicielka zna mnie i mojego ojca na tyle dobrze, że bez problemów sprzedawała mi fajki, piwo a nawet coś mocniejszego. Tym bardziej, że po mojej popie*dolonej robocie byłem wku*wiony, to jeszcze jaśnie gówniara 5 lat młodsza żąda ode mnie dokumentu, który został w samochodzie na podwórku.
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Tajemniczy w 10 Wrz 2015, 19:31

Skoro to nowa to możliwe że zapytała się ciebie aby się podlizać już na początku sprzedawczyni, że tak dba o wychowanie w trzeźwości :caleb: .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez vandr w 10 Wrz 2015, 20:47

Image

Image

EKURWA
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss, Tajemniczy.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 18:25
Kozaki: 1747

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości