przez Gro3a w 10 Wrz 2015, 18:47
A mnie wku*wia, że jako stały klient jednego z osiedlowych sklepów zostałem potraktowany jak gówniarz. Nie dawno właścicielka zatrudniła nową ekspedientkę (dodam, że młodsza ode mnie). Jak to że razem z moim staruszkiem mieliśmy ochotę na browarka, poszedłem pieszo do sklepu bo daleko nie było, a i ładna pogoda. No to wchodzę proszę o towar a ona ode mnie dowód chce. Ja stoję jak wryty, bo w tym sklepie żadnych problemów nie miałem, a ona na to, że piwa nie będzie. ku*wa.. A dwa dni wcześniej mi fajki sprzedawała
Krzysiem Ibiszem wszyscy się zachwycają, a jak ktoś inny młodo wygląda, to na pewno gówniarz. A wystarczyło tylko zgolić trzydniowy zarost i 7 lat ubywa. Gdyby nie rósł mi "koper" na ryju, to zapuściłbym brodę jak ci cholerni islamiści, żeby starzej wyglądać...
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...