Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Jakubiak w 29 Sie 2015, 18:20

Dobrze będziemy szanować Twoje miasto.
A a pro po to jest miasto czy wieś? Bo z tego co wynika z Twojego zapisu to, że jest jedna z wielu miast w kraju...jak u mnie no ale są też plusy miast i wsi nie będę jakimś tam debilem mówię do rzeczy.
Masz wrogów? Bardzo Dobrze. To znaczy, że postawiłeś się w jakiejś sprawie w swoim życiu.
Jakubiak
Stalker

Dołączenie: 09 Sie 2015, 20:11
Ostatnio był: 11 Wrz 2015, 19:20
Miejscowość: Hogwart
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Adam w 29 Sie 2015, 18:32

Chodzi mi o to, że nie ma perspektyw. Na weselu siorki rozmawiałem z pracownicą kutnowskiego archiwum państwowego (właściwie to płockie oddział w Kutnie) i pytam, czy praca jakaś jest, a ta, że nie, to ja jej prosto w twarz "No tak, to trzeba, by starsi wymarli i dali nam młodym pracę" :E
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Kozaki: 393

Postprzez Jakubiak w 29 Sie 2015, 19:39

Haha... dobre... dobrze powiedziane tak trzymać. Może robota jakaś się dla ciebie będzie. Nie martw się w końcu robótkę dostaniesz. Ale naprawdę świetnie jej odpowiedziałeś.

A i jeszcze coś w...pienia mnie to, ze rodzice się kłócą o jakiś telefon top zadzwonił i już wielka awantura koszmar.

Uwagi moderatora:

Nie dubluj postów. -Uni
Masz wrogów? Bardzo Dobrze. To znaczy, że postawiłeś się w jakiejś sprawie w swoim życiu.
Jakubiak
Stalker

Dołączenie: 09 Sie 2015, 20:11
Ostatnio był: 11 Wrz 2015, 19:20
Miejscowość: Hogwart
Kozaki: 1

Postprzez PRZEMEK ŁOWCA w 30 Sie 2015, 08:39

Mnie wpienia że robią mnóstwo gównianych seriali i reality show, a nie zrobią porządnego filmu. Wkurza mnie też to, że nie robią porządnych bajek(no wiecie, lubię sobie pooglądać, mam 14 lat!), tylko jakie jakieś badziewia dla nastolatków, np. Violeta, czy inne gówna z Nickeledona i Disney xd( gówniana nazwa, ale co). Nie robią już takich bajek jak: Dzieciak kontra kot(świetne!), Pingwiny z Madagaskaru(cudowne!), Ed, Edd I Eddy, Zwyczajny serial, Kick strach się bać, czy inne cuda. A tak serialowe gówna rodem z Ameryki Południowej, seriale dla nastolatek np. Szkoła( w mojej klasie każda koleżanka to ogląda, więc to masakra jest), gówniane filmy, i jeszcze zlikwidowali Discovery World i Animal Planet, a dali badziewia totalne. :(
Jesteśmy Szturmowcami. Żyjemy Razem, Walczymy Razem i Umieramy Razem. Swoje życie poświęciliśmy Służbie.
,,Pogadamy później. Podczas emisji dostaję szczękościsku"- Porucznik Podorozny
„Nie ma rozpaczliwych sytuacji. Są tylko zdesperowani ludzie”.- Heinz Guderian
POWIEDZMY SOBIE UCZCIWIE : Podobnego S.T.A.L.K.E.R.A jak te 3 części już nie będzie. Trzeba zdławić w sobie ten ból i przyjąć to do wiadomości, że S.T.A.L.K.E.R. 2 MOŻE NAS ZAWIEŚĆ.
Możesz stracić wiarę w innych, ale nigdy w samego siebie- Optimus Prime
Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury. - Opis Burerów.
Awatar użytkownika
PRZEMEK ŁOWCA
Tropiciel

Dołączenie: 03 Paź 2014, 20:18
Ostatnio był: 15 Lis 2022, 21:51
Miejscowość: Pralnia Samoobsługowa Prypeć
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 32

Postprzez Ranger801 w 30 Sie 2015, 11:29

Dać im warna za pkt.5 regulaminu :caleb:

Żeby nie było offtopu to wnerwiają mnie ludzie w Project Reality którzy nie potrafią grać drużynowo (a na tym opiera się ta gra), jakiś debil założy drużynę po to by mieć ją w dupie i nie dowodzić, taka banda rozproszy się po całej mapie i nie ma ani trochę fajnej drużynowej gry :facepalm:
Ranger801
Łowca

Dołączenie: 22 Wrz 2012, 11:57
Ostatnio był: 28 Sie 2016, 16:12
Miejscowość: Miejsce zamieszkania nieznane
Ulubiona broń: Kora-919
Kozaki: 94

Postprzez Adik w 30 Sie 2015, 11:33

Won sraluchy :TM:

A mnie wpienia to że jutro będę tracił 9 godzin na dojechanie do Krakowa.
"Hey man you know I'm really okay,
The gun in my hand will tell you the same" - The Offspring - Bad Habit
Awatar użytkownika
Adik
Łowca

Dołączenie: 28 Kwi 2014, 14:21
Ostatnio był: 22 Paź 2024, 22:40
Miejscowość: Świętochłowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 90

Postprzez Universal w 30 Sie 2015, 11:40

Jak mię wpieniło, iż powstało zapotrzebowanie społeczne na wywalenie kilkunastu gównopostów...

Drodzy użytkownicy nazwani [...]. "Koprofilia" - zamiłowanie do gówna. Jakkolwiek to wątpliwe moralnie i z pewnością trafia się za to do siódmego kręgu piekieł, teoretycznie miał prawo tak to określić na równi z tym, że Wy określiliście inne tytuły gównem, co w gruncie rzeczy równa się temu samemu wyzwisku. I co ja mam tu zrobić? Aż mi się zachciało złożyć piastowane stanowisko, bo ile ku*wa można :caleb: Jak sobie chcecie podyskutować we dwóch, to pw. I błagam, włóżcie więcej treści w swoje posty, bo mi się nie chce czytać takich pierdół jak te, które były.

Image

PS wku*wia mnie komunikacja podmiejska i miejska miasta Poznania przez którą bym był pękł i nie zdążył na film :caleb:
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez PRZEMEK ŁOWCA w 30 Sie 2015, 13:21

Przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni moimi postami za ich bezsensowność. Rzeczywiście popełniłem błąd, przepraszam. Żeby nie było offtopu, to wpienia mnie podejście mediów do graczy i gier-to gry są winne wszystkiemu, młodzież morduje, pali, pije itp. Na podstawie kilku wariatów ocenia się wszystkich, a gry traktuje się jak zuo, które demoralizuje młodzież. Ostatnio mój kolega chciał kupić sobie kupić GTA V. Zebrał kasę, poszedł do sklepu i wziął grę. Przy kasie sprzedawca powiedział mu że gra jest od 18, i mu nie sprzeda. Noto kumpel poszedł po tatę, i razem ruszyli do sprzedawcy. A kasjer powiedział że jego ojciec jest za stary na gry, i na pewno nie będzie w nią grał. A przecież PEGI to tylko informacja, no nie?

PS. Adik, dzięki za pseudonim artystyczny.
Jesteśmy Szturmowcami. Żyjemy Razem, Walczymy Razem i Umieramy Razem. Swoje życie poświęciliśmy Służbie.
,,Pogadamy później. Podczas emisji dostaję szczękościsku"- Porucznik Podorozny
„Nie ma rozpaczliwych sytuacji. Są tylko zdesperowani ludzie”.- Heinz Guderian
POWIEDZMY SOBIE UCZCIWIE : Podobnego S.T.A.L.K.E.R.A jak te 3 części już nie będzie. Trzeba zdławić w sobie ten ból i przyjąć to do wiadomości, że S.T.A.L.K.E.R. 2 MOŻE NAS ZAWIEŚĆ.
Możesz stracić wiarę w innych, ale nigdy w samego siebie- Optimus Prime
Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury. - Opis Burerów.

Za ten post PRZEMEK ŁOWCA otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adik.
Awatar użytkownika
PRZEMEK ŁOWCA
Tropiciel

Dołączenie: 03 Paź 2014, 20:18
Ostatnio był: 15 Lis 2022, 21:51
Miejscowość: Pralnia Samoobsługowa Prypeć
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 32

Postprzez Iwaszka w 30 Sie 2015, 13:34

Wku*wiał mnie w nocy jakiś pierdzielony dzieciak świecący laserem ludziom do okien.
Najpierw spojrzałem przez lornetkę to jak mi w soczewkę zasadził to myślałem że mi oko wyjdzie.
Wkur%iłem się, wziąłem Wintoreza, otworzyłem balkon i tylko cud sprawił, że nie posłałem w okno dziada serii szklanych kulek, ale smarkacz i tak się zesrał i przestał napierdzielać czerwoną kreską.
Wszystko by było jeszcze okej, walić sam laser, ale to co wyprawiał kot na balkonie obok widząc świecący punkt to armagedon. Balkon ma cały zabezpieczony siatką żeby nie wyskoczył, a ten wyjąc jak w rui biegał, wywalał doniczki i skakał na siatkę za laserem. Wszystko o 2 w nocy...

Za ten post Iwaszka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Szagart.
Awatar użytkownika
Iwaszka
Weteran

Dołączenie: 23 Cze 2010, 13:56
Ostatnio był: 16 Sie 2024, 16:19
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 272

Postprzez Tajemniczy w 30 Sie 2015, 13:51

Mogłeś zadzwonić na pały, za takie bawienie się laserem można nawet nieźle beknąć. W tamtym roku policja zatrzymała jakiegoś Japończyka który mieszkał pod Lublinem i oślepiał laserem pilotów na świdnickim lotnisku. Dostał chyba za to 3 lata więzienia ale wyrok odroczyli bo facet leczył się w przeszłości psychiatrycznie.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Universal w 30 Sie 2015, 13:55

PRZEMEK ŁOWCA napisał(a):wpienia mnie podejście mediów do graczy i gier-to gry są winne wszystkiemu, młodzież morduje, pali, pije itp.

Prawdę mówiąc jest już o tym temat :E viewtopic.php?f=14&t=15707
Ja się zawsze zastanawiam w co grało NKWD :caleb:
PRZEMEK ŁOWCA napisał(a):No to kumpel poszedł po tatę, i razem ruszyli do sprzedawcy. A kasjer powiedział że jego ojciec jest za stary na gry, i na pewno nie będzie w nią grał. A przecież PEGI to tylko informacja, no nie?

Powinni iść do kierownika sklepu.
PRZEMEK ŁOWCA napisał(a):PS. Adik, dzięki za pseudonim artystyczny.

Nie czuj się taki wyróżniony, to folklor, nie imienne odznaczenie honorowe :caleb:

Swoją drogą PEGI jest śmieszne - np. 18 lat dla Original War bo dyskryminacja. A ci sami ludzie którzy psioczą o dyskryminacji, dyskryminują, tylko że innych, tych "właściwie" dyskryminowanych, których cisnąć można w imię aktualnie obowiązującej teorii wszystkiego.

Tajemniczy napisał(a):Dostał chyba za to 3 lata więzienia ale wyrok odroczyli bo facet leczył się w przeszłości psychiatrycznie.

Kolejna paranoja wpisująca się w ten sam trend. Biedny, ku*wa, psychol. Niech *%&@# samolot, ale my mu zmniejszymy wyrok, bo go dotknął los. Zresztą najpierw tego dzieciaka o którym wspomniał Iwan musieliby złapać. A jakoś nie wierzę w policję :caleb:
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez Tajemniczy w 30 Sie 2015, 14:03

PRZEMEK ŁOWCA napisał(a): Ostatnio mój kolega chciał kupić sobie kupić GTA V. Zebrał kasę, poszedł do sklepu i wziął grę. Przy kasie sprzedawca powiedział mu że gra jest od 18, i mu nie sprzeda. Noto kumpel poszedł po tatę, i razem ruszyli do sprzedawcy. A kasjer powiedział że jego ojciec jest za stary na gry, i na pewno nie będzie w nią grał. A przecież PEGI to tylko informacja, no nie?

Sprzedawca ma obowiązek mu sprzedać i jego gówno powinno obchodzić co jego ojciec zrobi z tą płytą, czy da ją synowi czy wsadzi sobie w dupę czy zrobi sobie z niej frisbee dla psa. Ma kasę więc powinien mu sprzedać.
A kasjer powiedział że jego ojciec jest za stary na gry, i na pewno nie będzie w nią grał.

To to już naprawdę kur♥ienie logiki. Czyli co, sprzedałby jemu ojcu gdyby przyszedł w dresie, w bluzie z kapturem i gibał się w rytm Gangu Albanii w telefonie bo wtedy by wyglądał "na grającego" ?
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości