Witam, mam problem (znowu), niestety ale grając na lokacjach Czerwony Las i Prypeć w połowie map gra łapie bugtrapa, za każdym razem, gdy próbuję wczytać zapisaną grę, więc muszę grać na "hardcora" i nie zapisywać gry. Log jest bardzo dziwny i zupełnie niezrozumiały dla mnie, a wygląda on następująco:
- Kod: Zaznacz wszystko
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 342
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'ac'
Nie wiem co zrobić, jest może na to jakis sposób? Aha i nie wiem czy to możliwe, ale kiedyś wpadłem na debily pomysł i mając włączoną grę wlazłem w Dokumenty Stalkera SOC i usunąłęm parę zrzutów ekranów, po czym włączyłem z powrotem grę i wziąłem zlecenie od szefa Powinności i jak chciałem przejść na inną lokację to wywalał bugtrap, w którym w logu nie było NIC. Może przez to? Myślę, że uszkodziłem sobie savy i teraz działają bardzo niestabilnie.
PS. Mogę przejść na następną lokację ale savy działają tylko w połowie a dalej nie działają, i na innych oprócz (jak na razie) Czerwonego Lasu i Prypeci tak się nie dzieje.
Z góry przepraszam za rozpisanie się i dziękuję za pomoc!
PS.2 Aha i nie mogę przejść do lokacji Elektrownia Atmowa, piszę to samo co powyżej w logu...