gram w Priboi Story - mod super, polecam - ale do rzeczy, nie jest to problem a raczej ciekawostka (powiedzmy - dziwna); mianowicie poszedłem na Jantar w poszukiwaniu dokumentów, zajrzałem do naukowca do bunkra (po drodze mijając jakiegoś kolesia w stroju naukowców, walczącego z zombiakami - jednego zombi zabiłem - a co?), kolesia olałem, poszedłem dalej, w każdym razie pogadałem z profesorem Saharowem i dowiedziałem się, że prof. Kruglow zginął rok temu kiedy to zszedł na dół do laborki. OK. no to idę szukać trupa... ale pomyślałem sobie, pohandluję, może się czegoś dowiem od tego gościa w stroju naukowca co na zewnątrz został. Podchodzę, wciskam "F" i widzę: prof.Kruglow, witam mnie i życzy powodzenia w dalszej realizacji misji - jaja jakiś czy duchy? (w te drugie nie wierzę
). Mam nawet screenshot'a jak by ktoś chciał.
P.S.
jeśli gdzieś padł spoilerek to najmocniej przepraszam, nie było to moim zamiarem.
...no i znalazłem trupa prof.Kruglowa, a kiedy wróciłem do bunkra do Saharowa to też znalazłem trupa Kruglow'a (tego pierwszego, chyba go zombi zabiły)