Tebi napisał(a):W tej kategorii masz tego w multum tylko wybierać - pomiń op1 [...]
Tebi napisał(a):Swoją drogą to chyba kupie sobie płachtę op1 żeby jako część wyposażenia
Tebi napisał(a):Myśleliście coś nad samym szpejem?
Tebi napisał(a):nosił bym tam kilka źródełek typu busola Adrianowa
Tebi napisał(a):- Dozymetr DP-66,
Tebi napisał(a):I chyba to tyle nie wiem co jeszcze można by nosić. Wy coś o tym myśleliście?
Wiewi0r napisał(a):Secundo: tutaj Gołkowskiego można chwalić tylko na prywatnych ołtarzykach, schowanych w piwnicy albo sekretnym pokoju za szafą.
Wiewi0r napisał(a):@ Uni - chcesz specjalnie brudzić? Pożycz mi na miesiąc do chodzenia po mieszkaniu, pochlapię Ci herbatą za friko.
Tebi napisał(a):co odebrałem trochę pogardliwie
Tebi napisał(a):O Gołkowskim nic nie mówić? Niby dlaczego?
Tebi napisał(a):Zrezygnowałem z DP-66 na rzecz jakiegoś pocket dozka typu terry lub biely wiec jest trochę kg mniej.
Universal napisał(a):Tebi napisał(a):- Dozymetr DP-66,
A masz wózek czterokołowy do ciągnięcia za sobą tej cegły? Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z gabarytów tego szajsu. Do tego są dozymetry osobiste.
Tebi napisał(a): mam strzelbę tylko trzeba ją jakoś nazwać ... xd
Tebi napisał(a):Ciężkie by to było, nawet bardzo ciężkie ale do cosplay'u na 1 dzień można się poswiecić
Tebi napisał(a):A do tego Michała to serio każdy sobie może robić i czytać co chce.
Tebi napisał(a):Zauważyłem że zbaczamy z tematu jakim jest 'Strój stalkera w realu'.
Tebi napisał(a):A do tego Michała to serio każdy sobie może robić i czytać co chce.
Universal napisał(a):Prosię Poza tym jesteś za chudziutki, szczypiorku.
Universal napisał(a):Tebi napisał(a):Swoją drogą to chyba kupie sobie płachtę op1 żeby jako część wyposażenia
OP-1 wymyślił szatan a do produkcji wprowadził La Vey.
Tajemniczy napisał(a): To w takim razie co by się w nim działo w 40*C w słońcu ?
Tebi napisał(a):Płachtka to nie kombinezon :3 Ale chyba nie sądzisz że bym w nim chodził????? Napisałem chyba ze to gdzieś w torbie nosić.
Iwaszka napisał(a):Zaczęło się od tego - Choinka Style, wszystko majta się przy bieganiu i jest nie przemyślane, ale chociaż WYGLĄDA.
Iwaszka napisał(a):ciekawe jaki w tym komfort, bo smiersz to nie jest
Iwaszka napisał(a):Next. Przykład jak detal potrafi zniszczyć cały efekt końcowy::
Wszystko fajnie, nie można się doczepić, tylko...
...Po wuj to graffiti na hełmie? Przecie idzie to zrobić z klimatem i nabazgrać coś mazakiem a'la Vietnam style. Gość wygląda przez to jak figurka do zabawy dla dzieci.
Iwaszka napisał(a):A przecież nie trzeba nie wiadomo ile żeby wszystko wyglądało ładnie i sensownie no i z klimatem.:
Iwaszka napisał(a):Szkoda tylko, że u naszych wschodnich braci nie ma takiej LIPY, tam larp w klimatach Stalkera wygląda kosmicznie dobrze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość