Koma napisał(a):Co prawda to prawda, Alun może mieć zawiasy od czasu do czasu ale nie widziałbym tego jako powodu do kompletnej nienawiści wobec niego, on sam w sobie nie jest aż taki wredny jak komuś może się wydawać (nawet po moich postach) i jest całkiem spoko. I tak, 100% racja - zrobił bardzo dużo rzeczy dla Stalkera i jego sceny moddingowej.
Pangia napisał(a):Sami rozpi♥rdoliliście moda zabawami w ustawione przecieki i macie pretensje, że się nie udało, a ludzie są wk♥rwieni na czele z twórcami
Koma napisał(a):Może jestem wrednym szitposterem, ale nie zjebem.
alundaio napisał(a):Not sure I understood correctly but PainChiller is accusing me of threatening him? I don't even know who he is.
PainChiller napisał(a):nie wiem dokładnie czy to alundaio straszył mnie sądem, wyzywał itd. wiem że to najpewniej ktoś z team EPIC, a że alundaio był jedynym to trafiło na niego
I don't know exactly if it was alundaio accusing me and offending etc. but I know it was probably someone from TeamEPIC, and since alundaio was the only one here, it all went onto his account
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości