Mam kilka problemów z modem a mianowicie pewnymi kosmetycznymi zmianami na własny użytek
:
1. nie mogę znaleźć pliku odpowiadającego za pustelnika w agropromie, resztę handlarzy znalazłem bez problemu (dla uściślenia chodzi mi o plik typu trader.ltx);
2. amunicja 7.62x54 w dwóch wersjach ppanc która nie była dostępna w żadnej frakcji co było nieco dziwne ale to już naprawiłem
;
3 chciałbym porobić pliki (jako taki mini dodatek) na oddzielne klasy i do tego dodać po kilka zadań do handlarzy samotników a nie bardzo wiem gdzie tego szukać;
4. czy jest możliwość żeby pancerzom wolnosci z racji kamuflażu dopisać parametr dodający bonus do kamuflażu postaci, wiem że w actor.ltx można to zmienić, ale chodzi o jakiś bonus dodający od pancerza do samej wartości bazowej, to by tyczyło się głównie wolności i w pewnym stopniu czystego nieba.
Ogólnie pracuję nad pewnym utrudnieniem, rozgrywki, zmianami cen na wyższe, zwiększeniem użyteczności pistoletów bo jednak jak można kopic tanio pistolet maszynowy to nie raz po co komu pistolet