Leo0502 napisał(a):Iście zaczyna mnie już wpieniać drastycznie rosnąca liczba remake'ów, rebootów i innych sposobów ponownego zarabiania na starych pomysłach. Nowy Need For Speed, nowy Hitman, nowy Tomb Rider, nowy Spiderman, Nowa Fantastyczna Czwórka, nowy Jurassic park, reboot Terminatora, reboot X-manów, reboot Planety Małp, kolejne Gwiezdne Wojny. Nosz kur...
Nie twierdzę, że to są chłamy czy coś, część wspomnianych tytułów lubię, ale odnoszę wrażenie, że ludziom chyba zaczyna brakować pomysłów
Stalkep napisał(a):Wkurza mnie to że młodzież w moim wieku nie zna historii i często (dla zabawy) popiera zbrodniarzy wojennych, którzy mordowali Polaków.
quanticox napisał(a):Prawda, jakiś czas temu widziałem film na yt z happeningu popierającego Ukrainę.
Innymi słowy 20 +-10(20)=30,40. Strielok. Diegtiariow to raczej na młodszych nie wyglądają.Tak mniej więcej wygląda wiek stalkerów w Zonie tych co żyją i ją (sic!)penetrują, zatem droga młodzieży "Lasciate ogne speranza, voi ch’intrate"
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości