- Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
- Tajemniczy.
djcycu napisał(a):sku*wysyny... Przepraszam za słowo. Podobnie z resztą z komputerami. Z racji że na Skype nie gadałem nie wiadomo ile bo nie mam kiedy to też przeszedłem terror bezpieczeństfffa.
Napisał do mnie kolega żebyśmy pogadali przez Skype. No to ja odpalam a tu zonk! Trzeba mieć konto microsoft, no to utworzyłem a to draństwo przypisało mi się od razu do mojego laptopa! Zamiast swojej ksywy widzę imię i nazwisko przy ekranie logowania i wymóg hasła!
W porządku myślę, jakoś to zniosę. Odpalam skype, loguję się danymi które zakładałem pewnie z 7 lat temu... Błąd! Nie można powiązać powiązanego już konta skype z obecnym kontem microsoft!
Ludzie, tyle biurokracji ile przeszedłem z tym badziewiem to nawet w polskim urzędzie. Ostatecznie nie pogadaliśmy, nerwy poniosły i usunąłem wszelkie powiązania i konta. Może kiedyś wyparują.
Wiem że są alternatywy ale kumpel był wtedy na stacji paliw i w informatyka się nie jest w stanie bawić więc musieliśmy działać z tym co jest. Co jeszcze w tym świecie się zmienić musi? Muslimy chodzą po zachodniej Europie i głoszą powoli swoje prawa, mordują to w Anglii to we Francji i media milczą a durny microsoft wprowadza konta i inne debilizmy no i teraz te dowody osobiste... Noż ku*wa!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości