Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Hej
Nie sądziłem że kiedykolwiek będę się kogoś pytał jak przejść misję w Stalkerze ale jestem do tego zmuszony.
No więc tak, zadanie otrzymałem od gościa w barze, ikona na PDA wskazuje miejsce w fabryce w Dolinie Morku. Tej w której jest obóz bandytów (nie ta gdzie jest x18). Na PDA miejsce jest zaznaczone na środku parkingu, na wysokości parteru (tzn że jak wejdę wyżej to ikonka zmienia się i pokazuje że broń jest niżej. Do okoła nie ma nic. kojarzy ktoś może ?
Nie długo dodam screena.
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson
Heh też się z tym głowiłem, ale śmiem rzec, iż odpowiedź na to pytanie na forum już była ;P Jeśli go nie ma w fabryce to znajdziesz go w podziemiach Agropromu, a dlaczego tam to sam nie wiem. Jakiś błąd chyba :]
EDIT: Problem w FAQ jest, a przydałoby się go zaktualizować, gdyż pisze tam, że znajduje się ona tylko w Dolinie Mroku, a nie w Agro.
Masz rację,zdarzyło mi się go spotkać w podziemiach Agopromu.Może to pozostałość w kodzie gry po A-life? Kiedy jescze stalkerzy przemieszaczli się po zonie?
Jeśli go tam nie odnajdziesz, to przeszukaj tereny całego Agropropmu. W moim przypadku ja go zupełnie przez przypadek znalazłem martwego na dróżce prowadzącej do instytutu - jako że pierwszy raz miałem styczność z Obokanem (plus granatnik), wziąłem go i uaktualniło mi misję. Dlatego w razie czego poszwendaj się tam trochę, być może facet kręci się gdzieś tam lub padł już martwy.
Raz miałem go przy wejściu do Agropromu - leżał zabity w miejscu łączenia się poziomów, nie dało się do niego podejść i zabrac broni bo wcześniej pytało z zmianę pozimu
A ja kiedyś go znalazłem u bandyty najeżdżąjącego główny magazyn na Wysypisku. Ta losowość . I nigdy nie pokzywało mi Doliny Mroku, tylko Agroprom właśnie, a przynajmniej takie mam wrażenie.