Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Tajemniczy w 10 Mar 2015, 19:43

A co ja mam powiedzieć, posiadacz radiówki 512 mb, od północy do 12:00 1mb. Też mam takie dni że np w WoT-cie czy w CS-ie mam pokaz slajdów i czterocyfrowe pingi, ile razy człowiek dzwonił ale co zrobisz. Takie są uroki tanich internetów :caleb: .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Reklamy Google

Postprzez Wiewi0r w 10 Mar 2015, 19:55

Operatorze, ty pazerny ch*ju. Dlaczego jedynym szacunkiem, okazanym przez ofertę biorącą pod uwagę długoletni staż w sieci, jest ten kiedy de facto nie chcę dać się wyruchać na piniondzach i przeglądam ofertę bez telefonu? Nagle da się uhonorować staż (którego dowodem jest jeszcze stara karta sim POP Idea, :gimbynieznajo:) i dać sensowny dodatek - dopiero wtedy, gdy nie da się naciągnąć na droższy abonament?

Może wychodzi ze mnie polaczkowość. Nie szukam iPhona za złotówkę. Ale płacić miliony monet za chu*ową ilość minut i kroplę internetów w abonamencie? "Stary" model? Wymiana 1 sms na 1 minutę? Co to to nie.

Sekretariat kolejnej katedry leci sobie w kulki. "Właściwie, to po zaliczeniu kolokwium możecie od razu zdać ustny egzamin, jak ktoś chce" - 4 dni przed tym zaliczeniem. Jakbym wiedział wcześniej, to bym nie przepie*dolił dwóch weekendów, a zapie*dalał z materiałem. A tak to ch*j.
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Grzechu300 w 10 Mar 2015, 20:04

Jak mnie wpienia, jak ktoś na maile nie odpisuje. Szczególnie, jak wystawia jakiś przedmiot na sprzedaż, i takowego maila podaje, jako jedyne źródło kontaktu.

Zależało mi na szybkim zakupie, ale sprzedający ma w ch*ju klientów. I genialna odpowiedź po tygodniu - "o, sorry, nie chciało mi się maila sprawdzać".

Nosz ku*wa. :facepalm:
Вознаграждён будет только один.
Awatar użytkownika
Grzechu300
Ekspert

Dołączenie: 30 Sie 2012, 22:39
Ostatnio był: 15 Wrz 2019, 11:19
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 333

Postprzez Pangia w 10 Mar 2015, 23:13

Tajemniczy napisał(a):Takie są uroki tanich internetów :caleb: .

49 złotych za 2 Mb to jest tani internet? J♥bana polandia C. Od kwietnia ma być 20 mega za 40 złotych z małym hakiem, „bo pani ma umowę podpisaną 4 lata temu i ona jest tylko przedłużana i nie możemy zaproponować nic lepszego” (umowa jest na matkę). A znajomek piętro wyżej dostał 60 mega za 40 złotych. Super firma k♥rwo. Oczywiście zerwanie umowy i podpisanie na nowo nie wchodzi w grę, bo okres wypowiedzenia na kablówkę jest miesiąc, na telefon miesiąc, a na internet? Trzy j♥bane miesiące. Żeby dostać ofertę na miarę naszych czasów, musiałbym wypowiedzieć to po Nowym Roku. :facepalm: A kwestia odcięcia od neta to poklepanie przez technika po klawiaturze w Gdyni i oddanie modemu do BOK-u w Rzeszowie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 854

Postprzez Poldzer w 11 Mar 2015, 00:10

Sprzedawanie czegoś o czy nie ma się pojęcia. Facet chciał mi wcisnąć kość ram DDR2 laptopowe jako DDR. W majlach zapewnia "To napewno DDR1 jest ok" po odebraniu przesyłki nie pasuje w gniazdo w laptopie. Już mi na zdjęciech coś nie pasowało, ale chyba myślę sprzedawca wie lepiej... Odesłałem oddał kasę i ok. No ale po co to kit wciskać??
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez doomer77 w 11 Mar 2015, 00:25

Mechanicy :facepalm:
Najpierw usiłowano mi wcisnąć końcówki drążków po 160zł za sztukę, podczas gdy kosztują one circa 40zł. Gdy zmierzałem do wyjścia cena nagle spadła do 42zł.
Jakby tego było mało, facet mimo mojego precyzyjnego opisu typu i rozmiarów końcówek, zamówił od innego modelu.
A ponoć to najlepszy warsztat w okolicy...
Awatar użytkownika
doomer77
Tropiciel

Dołączenie: 08 Sty 2015, 21:03
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 23:27
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 71

Postprzez Pangia w 11 Mar 2015, 00:29

Są dwa typy takich sprzedawców: jeden liczy, że kupujący się nie upomni, drugi nawet, gdy się upomni, to pójdzie w zaparte, że nie wiedział, że mogłeś sam się upewnić i w ogóle wypi♥rdalaj bo przeciąg robisz i muchy prą do izby. Parę razy… a nie, tylko raz kupowałem na Allegro ze względu na przymus porównywalny do wysrania się w toi-toiu stojącym na pustyni (oba lusterka mi oberwali w aucie pod blokiem, więc już jakieś musiałem kupić, bo prawego nie miałem wcale, a lewe trzymało się na słowo honoru) i na szczęście mnie takie jaja ominęły. Ba, nawet za bezcen w sumie to lusterko wtedy kupiłem, bo chodzą po 150-200 złotych, a ja dałem 65 z wysyłką :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 854

Postprzez Poldzer w 11 Mar 2015, 00:36

doomer77 napisał(a):Mechanicy :facepalm:
Najpierw usiłowano mi wcisnąć końcówki drążków po 160zł za sztukę, podczas gdy kosztują one circa 40zł. Gdy zmierzałem do wyjścia cena nagle spadła do 42zł.

To nie tak. Zależy od sklepu/hurtowni czy orginał czy zamiennik, czy po regeneracji i pierdyliard innych rzeczy składa się na cene części, co nie usprawiedliwia tego że chciał zarobić na nich.
doomer77 napisał(a):facet mimo mojego precyzyjnego opisu typu i rozmiarów końcówek, zamówił od innego modelu.
A nie prościej do jakiego samochodu, jaki rocznik??

(A propo: taki opis j.w Nie dotyczy Fiata Punto, bo tam w tym samym roczniku były montowane 2 różne rodzaj filtrów oleju np....)
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Postprzez Dżuz w 11 Mar 2015, 00:40

Pangia napisał(a):49 złotych za 2 Mb to jest tani internet?

Przynajmniej nie masz limitu transferu danych za przeszło pół stówy :E

Ale nic to, już do mnie dzwonili, za parę dni przyjeżdżają, będę miał światłowód... na prowincji :suchar:
Ale pińdziesiont cztery złote za 15Mb to też żadne mecyje :caleb:
W10 x64 / i5-4670 / MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8GB / 8 GB DDR 3 / SSD Samsung 850 Pro 256GB Image
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem Image
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 13:25
Miejscowość: Frogville
Kozaki: 254

Postprzez Poldzer w 11 Mar 2015, 08:49

Wpienia mni jak ktoś daje ogłoszenie o sprzedaży czegoś i wystawia w złym dziale. Pamięci DDR3 wystawione w DDR1, nokie wystawione w sony ericssonach, ople w dziale z Polonezami....
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Postprzez KOSHI w 11 Mar 2015, 10:52

Idioci sprzedawcy z alledrogo, którzy wysyłają buble, a potem mają pretensje, że nie dostali pozytywu. Oczywiście każdemu zależy zaraz na odsyłaniu towaru i przepychankach, czy towar był ok, czy nie, czy oglądało się go z miliona strony przy kurierze, czy nie i bawienie się miesiąc w pocztę. Skoro akceptuje towar jaki jest mimo, że był zje*any i nie żądam wymiany, to chyba można dać neutralna, bo po coś chyba jest. Wychodzi jednak, że nie, bo psuje się piękny wizerunek pana sprzedawcy i jego konta. A najśmieszniejsze jest to, że taki baran jeden z drugim wystawia ci negatywa, a za 10 min. żąda unieważnienia komentarza. No ku*wa są ludzie i taborety jednak...
Image

Za ten post KOSHI otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Plaargath, Poldzer, Gro3a.
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 02:31
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 649

Postprzez Gro3a w 11 Mar 2015, 14:40

A mnie wpienia, że jakiś baran przejechał mi kluczykiem (lub czymś podobnym) po karoserii od strony pasażera, przez całą długość samochodu :facepalm: wystarczy, że do roboty poszedłem pieszo i już komuś odwaliło. Nie rozumiem komu sprawia frajdę niszczenie czyjeś własności, ale jak złapie kogoś na gorącym uczynku, to upie*dolę mu obie ręce i wsadzę je w dupe :mad:
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...

Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Mito, scigacz1975, Koniak.
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości