fan napisał(a):Wazkez mimo twoich 16 potokow na moje 12 potoki wyniki mam zblizone do twoich mam wieksze oc na gpu ,pamietam ze mialem prawie 11k, w 05 chyba mniej mialem.Jak bede mial troche czasu to siade do 3dmarkow i sprawdze dokladnie bo mam teraz wieksze oc.
Moj cfg w skrucie to 2x512 Geil, Sempron @ 2000Mhz [ nie mam kiedy usiasc porzadnie do oc mem i cpu],Sparkle 6800 12/6 440/750 mam zalozonego Sailencera5, mem tylko 750 , na wiecej zwisy w markach, ida i na 900 ale zwisy i nie wiem o co chodzi,mam hynixy 2.8ns , zasilka chef 360-302 DF ,moze ty masz jakis pomysl na moje mem??
Moj szczegulowy cfg jest podany w dziale: Konfiguracja Komow.
CZy 380/850 to jest juz twoj max,czy dasz rade wiecej i jakie masz chlodzenie?
Aha a S.T.4.L.K.3.R.-a z tymi dualami nie sluchaj, on ma swoje fazy
I przejcmy do dzialu Karty Graficzne, tam pisz bo sie burdel robi
rufin napisał(a):siema wszystkim. jaka karta wystarczy zeby pograc w stalkera na w miare normalnych detalach, reszte mam taka 3.2 athlon 512 ddr i karte 5700LE :/ ktora chce wymienic na cos normalnego
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Najnowsze gry na 6800 na high tez nie pójda.FEAR calkiem na max, jesli masz AGP, to jedynie 6800 ultra...
rufin napisał(a):koniecznie grac na najwyzszych nie musze, ale zeby chodzila plynnie na najwyzszych DX 8.0 bo na 9.1 wyglada to jak doom
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości