Fatumboba napisał(a):A ważniejsza sprawa to dźwięk. Po ok. 30 minutach gry nadal nie mogę oprzeć się wrażeniu,że z dźwiękiem jest coś nie halo. Przelatujący "Krokodyl" i jego dźwięk wirnika brzmiał dziwnie, mam wrażenie,że niektórych dźwięków nie słychać, inne są za głośne. Już w podstawowym Stalkerze były niekiedy dźwięki przesadzone np. rozbijania skrzynek,ale tutaj jest jeszcze gorzej. Dlatego zastanawiam się czy to tak ma być,czy coś mi się pokićkało
Fatumboba napisał(a):Moje pytanie jest takie czy np. ta modyfikacja będzie działała:
viewtopic.php?f=49&t=4400

Pangia napisał(a):Masz niespatchowaną grę, błędy ze złym balansem dźwięków dotyczą tylko wersji 1.3000.
Decimus76 napisał(a):A co do dźwięku to niestety nwm co poradzić. Może coś nie tak z kartą dźwiękową, może spróbuj zmienić na zintegrowaną albo spatchować do wersji 1.3003 jeśli nie posiadasz.

Fatumboba.

mkdante381 napisał(a):W grze są wrzucone pliki by gra używała DirectSound a nie OpenAl. Jak dźwięk w LA to tylko zamiana plików tak by był sprzętowy OpenAl i EAX. Dźwięk powinien być normalny. Do EAX wymagana karta dźwiękowa, która to obsłuży. Tutaj masz temat, download i instrukcja [Fix dźwięk] na sprzętowe audio OpenAL i EAX 3.0.1.0
Mod dodający przewodnika przewiń na 2 stronę [MINI-MOD]dodający przewodnika w LA (The Guiders Mod) 1.3003

Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości