@ Pasza Nosiwór
Odpowiadam z małym opóźnieniem, nie było mnie trochę. Klimat i zbalansowanie tej gry (MISERY) bije na głowę wszystkie części Stalkerów. Jest to gra niesamowicie wciągająca. Byłaby doskonała, po wykluczeniu z niej tych małych niedoskonałości w postaci crash-ów w nieoczekiwanych momentach. Ale ponieważ spora grupa osób ciągle
nad nią jeszcze pracuje jest nadzieja, że zostanie to poprawione w kolejnych wersjach, plus dodane to i owo co uczyni tą grę jeszcze bardziej atrakcyjną. Twórcy jej wykonali kawał solidnej roboty i nie wzięli za to pieniędzy!.
Pokazali co można zrobić, jeżeli do pracy dochodzi dodatkowy czynnik tj. P A S J A.
Dodatkowo wykonanie do tej gry spolszczenia dodaje jej wielkiego uroku. Chwała wam za to chłopaki!.
@ alex_dragon
Jeszcze raz serdeczne dzięki za Twój rewelacyjny celownik do SG550 SNIPER. Jest doskonały.
Masz rację, że dobry Snajper ale też i Zwiadowca i Szturmowiec naprawdę dbają o swoją broń i nie dopuszczają do takich stanów jak "zawilgocenie lunety".
Pomyśl, czy nie było by dobrze przedstawić tu (na tym forum) swojego pomysłu z tą lunetą
Nie wiem czy widziałeś moją wypowiedź na temat jak zdobyłem tą snajperkę (może być zachęcająca dla innych wahających się graczy) strona 470.
Pozdrawiam wszystkich Stalkerów, twórców i sympatyków tej super gry.