Lubię świnie. Psy patrzą na nas z podziwem, koty patrzą na nas z góry, a świnie traktują nas jak równych sobie.
Winston L. S. Churchill
Iwaszka napisał(a):Byle nie wychowane dziecko i do razu wielkie ADHD. A prawda jest taka, że coraz większe bezstresowe wychowanie i odbieranie nauczycielom pewnej autonomii w prowadzeniu zajęć sprawia, że takich ADHDowców jest coraz więcej.
Myślałem, że dodanie "Rumunów" wystarczy dla podkreślenia sarkazmu, ale widać trzeba było dodać tony xD, lulz i innych ścierw, bo gimbaza tak się zakorzenia w tych których wpienia, że bez niej nie odczytują poprawnie intencji.szm napisał(a):Wpienia mnie jak ktoś powołuje się na: tylko krowa nie zmienia poglądów. Zalatuje mi to gimbazą.
Polki w biznesie nie decydują. Polska z ledwie 10,3-proc. udziałem kobiet we władzach firm lokuje się poniżej średniej Unii Europejskiej. Potwierdzają to doświadczenia Zachodniopomorskiej Agencji Kozwoju Regionalnego SA prowadzącej m.in. kursy dla kandydatów na członków rad nadzorczych, z których korzysta niewiele pań. 0 powodach braku zrównoważonego udziału obu płci w biznesowych gremiach decyzyjnych mowa była na czwartkowej konferencji w Szczecinie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości