Chyba nie było. Ciekawiło was kiedyś co by się stało, gdybyście podstawili jakiś przedmiot pod dyszę urządzenia do piaskowania? Na przykład kawałek betonu, albo szklaną butelkę? Ten filmik odpowiada na te pytania:
Powiedzcie mi czy to jest fake, czy to jest prawda? Ja uważam, że to fake, ale nie zadałem sobie trudu, żeby to zweryfikować. W każdym razie wygląda fenomenalnie. Bioniczna proteza stopy i kostki:
Krótki animowany film autorstwa Simplas Animation Studio z Mołdawii.
"-Jesteś tchórz - nagle wyraźne powiedział chłopiec. (..) -Jak to - tchórz? - zapytał Malanow - Dlaczego mnie obrażasz? -A ja cię nie obrażam - oznajmił chłopczyk patrząc na mnie badawczo, jak na jakieś niespotykane zwierzę - Ja cię zdefiniowałem..." - Arkadij i Borys Strugaccy "Miliard lat przed końcem świata" Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I, S.T.A.L.K.E.R. Początki (w przygotowaniu)
Pewnie jestem ostatnią osobą, która widziała ten filmik: kolesie urządzili sobie wyścigi dronów w lesie. Z zamontowanymi kamerkami. Piloci sterują zakładając gogle "VR" wyświetlające im obraz z dronów. Plus ciekawy podkład dźwiękowy. Kto rozpozna piosenkę? Nie, nie jest to Benny Hill.
Za ten post paintball_0 otrzymał następujące punkty reputacji:
Po "płynności" kamery widać, że to fejk, ale i tak grubo zastanawia mnie kto i po co to robił? Ogarnięta sztuczna krew jest droga, do tego kręcone we FLIRze (chyba, że jakimś negatywem robione...) Nie ogarniam, aczkolwiek ciekawe.
No, jak sami sobie Krym zabrali i sami sobie wschodnią część kraju niszczą to normalni to ci Ukraińcy nie są . _______ Wczoraj znalazłem artykuł nt żołnierzy niemieckich którzy żyli w zasypanym schronie 3 lata http://odkrywca.pl/index1.php?action=ar ... l=miejsca3
Kto zna rosyjski to sobie posłucha gadania, a warto bo takie filmy to jedyne źródło tego co się naprawdę dzieje u sąsiadów. Kto nie zna Ruskiego niech posłucha odgłosów w tle (walki) - jest grubo.