Problem z transporterem

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z transporterem

Postprzez stalkerka w 06 Sty 2015, 02:19

Mam problem z transporterem w misji z wojskowymi w Elektrowni (po mutantach). Można do niego wsiąść, ale nie idzie go uruchomić. Ktoś już tak miał?
I can't see my face. Maybe you will in room 302.
Awatar użytkownika
stalkerka
Kot

Dołączenie: 12 Lis 2007, 17:41
Ostatnio była: 06 Sty 2015, 20:56
Miejscowość: X16
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z transporterem

Postprzez Kacper777 w 06 Sty 2015, 13:19

Ale jak już wsiądziesz ale nie odpalisz to żołnierze ruszają do boju? Jeśli nie to rzeczywiście jesteś w kropce i musisz innych szpeców popytać. ;) Ale jeśli tak to nic się nie stało. BTR to złom. To działko jest nic nie warte. Ma słabą regulację góra-dół i słabą siłę ognia, niepotrzebnie się tak podniecałem i wydawałem a niego pół miliona rubli (mówię teraz o swoim BTR, a nie tym co w misji z wojskowymi się go dostaje, ale ten jest taki sam). :/ :/ :/
Chociaż podobno na patchu 1.3003 ponoć zwiększyli siłę ognia.
W każdym razie ja ci radzę żebyś wybiła najpierw sama większość żeby ci później Makarowa nie zabili.
Co do odpalenia, jakiego masz patcha? Jeśli 1.3002 to pobierz 1.3002 rozpakowany może to coś da. Mi to pomogło przy crashu z Doktorem (cutscenka na Bagnach)
viewtopic.php?f=136&t=24127&p=301122&hilit=patch+1.3002+rozpakowany#p301122
Ewentualnie wczytaj wcześniejszy sejw i spróbuj jeszcze raz albo wczytaj sejw sprzed wejścia do elektrowni (wiem, wiem, to niezła mordęga jeszcze raz się pruć z tymi monolitkami i mutantami, ale cóż)
Kacper777

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Re: Problem z transporterem

Postprzez stalkerka w 06 Sty 2015, 20:55

Dzieki za odpowiedź.
Mam patcha 1.3003.
Wczytałam kilka razy sejwa i w końcu udało się go uruchomić. :D Nie wiem, co to było. Ale masz rację, transporter jest beznadziejny. Myślałam, że uruchomienie go jest konieczne do przejścia tej misji.
I can't see my face. Maybe you will in room 302.
Awatar użytkownika
stalkerka
Kot

Dołączenie: 12 Lis 2007, 17:41
Ostatnio była: 06 Sty 2015, 20:56
Miejscowość: X16
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości