Witam
Mam pytanie odnośnie aktualizacji gry.. mianowicie grałem jakiś czas na patchu 2.1 taki byłem zachwycony ,ze nawet nie wiedziałem kiedy wyszła kolejna łatka. Tak czy inaczej chciał bym zapytać was o opinie o savey czy po zainstalowaniu 2.1.1 konieczna jest nowa gra?
Druga sprawa to bugtrapy.. z wersji 2.1 byłem bardzo zadowolony gra śmigała jak trzeba co prawda były jakieś bugi ale nieliczne nie wiem czy po aktualizacji gra zacznie się sypać.
Kolejna sprawa to klimat czytałem nieco o zmianach jakie wprowadzili ale bardziej interesują mnie opinie graczy z tego co wiem niektórym poziom gry znacznie spadł. W wersji 2.1 najemnicy walili z odległości 1km z akm"ów trafiając mi w głowę co niekiedy było wkurzające ale oddawało klimat i poziom trzeba było myśleć przed każdą potyczką
Na sam koniec mogę powiedzieć ,że uwielbiam tą grę ze względu na jej niepowtarzalny klimat i unikatowość
mam za sobą chyba 4 miesiące w zonie tryb freegame zebrałem prawie wszystkie bronie, wszystkie unikatowe, całe umundurowanie pancerze, hełmy, prawie 300kg żarła, 2mln rubli, papierosy też już w kilogramach
nie chciał bym tego tracić i zaczynać wszystko od nowa więc nasuwa się pytanie czy warto.. proszę Was Weteranów o opinię
Pozdrawiam Paranormal