LOST_YOLO napisał(a):Dla potomnych i gwoli ścisłości. Budynek na pólnoc od cokołu bez pomnika (obok anomalia elektryczna). Najwyższe piętro, wschodnia klatka. W jednej ze skrzyni Beryl
Leczący Bułat przy tamie? W tym dole z anomaliami?
EDIT: z drugiej strony (południowy koniec tamy), healing Beril.
Koło zawalonego tunelu "w" tamie, jest pancerz naukowcow.
Stalker153 napisał(a):W Martwym Mieście w wieżowcu najbardziej po prawej i na samej górze jeśli dostało się informację o schowku pt. "Sejf snajpera", można znaleźć Bulldog'a 6, oczywiście z amunicją (3), kanister z benzyną oraz w pokoju gdzie kraty są zamknięte, można wziąć po trochu wszystkich apteczek (czerwone, niebieskie, żółte), ten lepszy detektor anomalii i parę pierdółek
dzosti napisał(a):Tak tak, też go dorwałem trochę eq na początek miał.
W lesie w wiosce jest kombinezon "ducha" który nas leczy na strychu domku(domek z obrazkiem na ścianie i napisem "mine entrance"
Za Woroninem dokładnie w nowym barze w Prypeci są 2 karabiny.
Kombinezon Powinności w Barze(zadanie jak się idzie po broń dla tego gościa) leży w BMP.
Może bronie mniej niż eq, ale komuś się przyda.
Czy mogę prosić o dokładniejszą lokalizację? W lesie są dwie wioski, obie przeszukiwałem ale nie znalazłem żadnego domu z napisem "mine entrance" a co z tym idzie kombinezonu Ducha też nie. Chyba że coś ominąłem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość