przez MarcusMan w 19 Mar 2008, 17:39
Hmm...ciekawa sprawa, bo taki błąd to ja mam jak próbuję odpalić AMK Mod z tym, że u Ciebie STALKER zainstalowany jest na "E:\ProgramFiles\THQ\S.T.A.L.K.E.R." a u mnie "F:\S.T.A.L.K.E.R." a w log'ach błędu mam właśnie taką samą ścieżkę odnoszącą sie do dysku "E" i pliku "string_table.cpp" jak w twoim przypadku...
...patrząc na log to ma prawo wywalać się bo w obu przypadkach ma nieprawidłową ścieżkę, więc komunikat o braku dalszych plików ma sens...i teraz pytanie: skąd do cholery wzięła się ta ścieżka, to musi być (jak na mój rozum) jakiś babol w plikach odpowiedzialnych za odpalenie intro i innych filmików (bo np. u mnie AMK wywala się z dokładnie takim samym błędem zaraz po pierwszym intro - THQ)...
...jak dotąd nie znalazłem rozwiązania co do AMK, zatem skoro ten sam błąd występuje u Ciebie, to przykro mi ale w tej chwili nie widzę rozwiązania, może ktoś już z tym walczył i coś poradził ale na razie nic takiego nie znalazłem...
... w każdym razie będę szukał i jak tylko wyczaję co z tym klockiem zrobić - napiszę.