Witam.
Na początku zaznaczę, że szukałem ale nie znalazłem.
Gram w stalkera dopiero od kilku dni - wczoraj pierwszy raz trafiłem do baru (gram bardzo powoli, wciskam się wszędzie gdzie sie da, nawet po kilka razy, wszystko sprawdzając). W barze jest gość, który nas kusi ciągle informacjami, które ma na sprzedaż. No więc ma ich raptem trzy - jedną za 4000, druga za 3000 i trzecią chyba za 2500. Przy każdej mówi że coś nam zaznacza na mapie (narzekając że i tak robi to za pół darmo). Nie pamiętam dokładnie gdzie miał zaznaczyć coś, ale na 99% w przynajmniej jednej informacji mówił o jantarze, a w drugiej o dolinie mroku. Pech w tym, że zapomniałem zaraz po rozmowie sprawdzić czy i gdzie coś zaznaczył. Zrobiłem to z pół godziny później, po kilku następnych rzeczach, no i jak sie okazało nie zaznaczył nic. Kasa wydana, powtórzyć nie chce tego bo mówi, że już nic nie ma na sprzedaż, w pda historii rozmowy z nim nie ma, zadan czy to nowych, czy niewykonanych też... to jest bug, normalność (że w błoto kasa poszła), czy też może później się to jakoś pojawi?
ps. Nie wiem czemu tak narzekacie na pijawke w agropromie. Bylo strasznie, ale to coś nawet nie bieglo w moja strone tylko kręciło się w kółko. Trzy magazynki z kałacha i na koniec jak wreszcie na mnie ruszyło, to padło przed stopami
Jestem dobrej myśli na przyszłość pijawkową o której tu czytam na forum takie straszne rzeczy