Powinność vs Wolność

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez zubol w 16 Mar 2008, 21:59

mi sie udało dołączyć do wolności po wykonaniu kilku misji i questów ich ideologia mi odpowiada a jak przechodze przez bar to przeskakuja jakoś za płot i ide po uboczach mapy tam nikogo nie ma a jak mam misje i ide do barmana to znajduje z drugiej strony dzióre w ścienie i przez nią przechodze i nie musze nikogo zabijać
Załączniki
STALKER.JPG
STALKER.JPG (10.09 KiB) Obejrzany 712 razy

zubol
Wygnany z Zony

Dołączenie: 17 Lut 2008, 13:48
Ostatnio był: 14 Lip 2012, 19:14
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez R1FL3 w 16 Mar 2008, 23:54

Na czystej wersji dołączyłeś do Wolności czy jedziesz na modzie, który pozwala dołączyć do Wolności??
Image

"Si Vis Pacem, Para Bellum"
Awatar użytkownika
R1FL3
Tropiciel

Dołączenie: 17 Lut 2008, 22:22
Ostatnio był: 19 Mar 2010, 02:30
Miejscowość: Ośno Lubuskie
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez Adam w 17 Mar 2008, 09:19

zubol napisał(a):po wykonaniu kilku misji i questów

R1FL3, przecież wyraźnie pisze, że na czystej wersji :|. Wykonał quest z Pawlikiem, Ochronił granicę przed monolitem, ochronił granicę przed mutantami, zabij pijawki w wiosce (quest od Kutwy) i w PDA w "Postępie" pisze, że jest z frakcji "Wolność". Od tej chwili, wolnościowcy są przyjaźni, a powinnościowcy wrogo nastawieni. Jeszcze naukowcy z Jantaru strzelają do ciebie, (wyjątkiem jest Sacharow. Jest wrogiem, a możesz sobie z nim handlować i gadać) Kugłow także. Jak się go zabije, w bunkrze bedzie Wasiliew (ten, którego na bagnach zjadły zombie) i wtedy profesor po śmierci Wasiliewa (w modzie SRP można wnosić broń do pomieszczeń: Bar 100 Radów, Bunkier naukowców, bunkier Sidorowicza. Ja zabiłem Wasiliewa i psorek dał mi to) da nam prototyp hełmu psionicznego. W przeciwnym razie, jak nie poszliśmy na badania emisji z Kugłowem, nie otrzymamy nic.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości